mardox Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 vindi hayvan gibi nerf yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 nerf yememiş ya. değişiklik yapmışlar. baktılar sageyi kullanan pek kalmadı, çıkarmışlar. AS filan da vermişler bişeye benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sage'i kim kullanmıyorsa büyük hata yapıyomuş :P erken oyunda lane domination, team fightlarda da aoe dmg + mana burn'dü. yerine veridkleri skill kötü değil ama bence nerf olmuş. neyse vindi secmeden bi okuyun, değiştirilmiş hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bok gibiydi sage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ne yapmıslar bilemedim ama sage güzel skilldi tutarsa gol oluyordu tutmazsa cöp direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 combatta mana burn olmaz aga ondan. combatta herkes skill basıyo zaten. ha early gamede lanede işe yarıyo ama onun yerine 2.skill artı stat gitsen daha güzel domine ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 şimdiki halini de bufflamaları lazım az, 2. kez attığında ilk gelen bonus int buffının süresi azalmaya devam ediyo, her attığında baştan başlatırsa durationu iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 hammerstorm vb heroları tüketiyordu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 dün oynadım vindiyle birebirde int heroları eziyo resmen ama eski hali daha güzeldi şimdi biraz daha carry olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ben deneyemedim tam seçerken can hıraş vindi changed dont pick u noob lol nidaları eşliğinde sadece skill'i inceleyebildim :) pratikte nasıl olmuş bilmiyorum. ama combatta mana burn kaçan adamlarda çok işe yarıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Çok başarılı olmuş yeni hali ama tam carry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 vindi eskiden de carrydi ki, ama boktandı işte dizayn, vindiye support felan yaptırmaya çalışıyodu millet komik komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 clan nası kuruyoz ya clan kurcam kendi kendime sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 blitz çok hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ne sacma bi hero geliyo lan hane tamam anadım oyun moba bi lore felan yokda steam punk felan herolardan bi anda gundama mechaya donmek enfesmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 vindiye neler yaptınız allahsızlar diye isyan ettim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 laningden sonra epey güçlü hatta laning de de epeyt güçlü 6 saniyede bir 300 dmg vuran aoe skill sonucta farmlamasına zin verirseniz allah gibi lane pushluyo ve kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 200 vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 dotadaki heroların yanında baya masum ya hondakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 dota 2 'de bi balanar ayar ediyor beni,8sn silence sdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Türklerin %99.4 ünü falan banlamak lazım oyundan swe-rus ve brazillerinde %100 ünü, böyle mal bir ırk yok ya,evet türkler mal ötesi bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 %100 dogru tanım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 az önce denk geldim şu videoy, oyun içi böyle tartısmalara sahit olmustumda böylesini ilk defa görüyorum, karnıma ağrılar girdi http://www.youtube.com/watch?v=Btd2HQf_jnE&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 0ne said: az önce denk geldim şu videoy, oyun içi böyle tartısmalara sahit olmustumda böylesini ilk defa görüyorum, karnıma ağrılar girdi http://www.youtube.com/watch?v=Btd2HQf_jnE&feature=relmfu arkadaki eleman hic durmuyor resmen ya, sürekli aynı rutin kufurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yuh, armadan ın OP oldugunu biliyordumda bu kadar bilmiyordum, 3. armadan oynumda quadkill uzeri hattrik yaptım adamlar gg oldu ki 40 APM ile yaya yaya oynayan adamım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar