oldun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 tanesi 90 deilmi cesetlerin 540 a cıkıyor alana 540 dan daha fazla ne olsunki altı ustu bir skill 7 levelde 540 vuran kacta skill varki ultiler de dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Ulti açıldıkça işe yarıyor yani. Onun dışında ölü creep denk getirmek çok zor. Ultininde cd si çoktu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 salforisi nerfleyin mid op yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 gravekeeperin str gain rezalet 12-13 lvl'de 800hp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 2 günde çıldırıp 15'e yakın oyun attım 15 te 15 report success. 25x15= 375 silver. leaverların ebedi düşmanıyım. usanmadan report edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 reportta silver flnmı geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 15 gidiyor 25 geliyor. 10 coin kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 report ettigin kisinin banlandıgını ögrenebiliyomusun ben gecen gün etmiştim birini noldu haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 mailime geliyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 alt avatarların parası nerden geliyormuş meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 SNA1L said: report ettigin kisinin banlandıgını ögrenebiliyomusun ben gecen gün etmiştim birini noldu haberim yok 15 coin depozito veriyosun eğer haklı bulunursan coinleri geri alıyosun haksız bulunursan coinlerini alıyorlar. geri gelirse anlarsın işlem yapılıp yapılmadığını,banlıyorlar mı uyarı mı bilemiyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 hiç bakmıyorumki coinlere neyse aklımda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 mailine cevap geliyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 maile cevap geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 1-2 sayfa gerideki hack olayına patch gelmiş galiba. - Visual Exploits have been fixed that involve the following heroes: * Deadwood * Devourer * Emerald Warden * Engineer * Fayde * Gladiator * Madman * Revenant * Sand Wraith * Silhouette Detaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 demin stream izliyodum, legio %100 spin atıyodu her atağa. tazmanya canavarı gibi dönüyor adam ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 stormspirit kullanılmaz hale gelmiş pöff en sevdigim itemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 geomancer buff'ı çok başarılı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 stimpak said: demin stream izliyodum, legio %100 spin atıyodu her atağa. tazmanya canavarı gibi dönüyor adam ortalıkta aynen buglanmış,fix geldi diyorlardı ama her oyunda ilk banlanan oluyor deneme fırsatım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 amun raaaaa xdxdxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 voodoo jester alt avatarı gördüm, açık ara gördüğüm en iğrenç tasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 stimpak said: voodoo jester alt avatarı gördüm, açık ara gördüğüm en iğrenç tasarım. güzel bi shaman avatarı yapılabilirdi leş gibi olmuş hakkaten,bari female jester filan yapsaydılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 mexican temasından gidebilirlerdi ya, sombrerolu falan böyle. casket yerine zıplayan fasülye falan koyarlardı ne bilem, her türlü bundan iyi olurdu. kalça çıkığı + kambur sorunu olan ejderan olmuş bu. combata değil de 3 aylık çekmeye gidiyor sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 chupacabra olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar