stimpak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bi ara sinirlenmemeyi başarıyodum ben de, nası yaptığımı unuttum :( bi hatırlasam çok güzel olacak her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Beceremediler patchten sonra pc eski benim haliyle ağır kalıyo falan düşünce girmem işkence.Bazen oyun ortası bazen de sonunda crash yiyorum oyun ortasında yediysem adamların gıcıklığı tutarsa pause atmazlarsa geri giremiyorum zaten. 2 leave oldu 1 günde Bıraktım adamlar şu crash sorununu çözene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 renderer'ı değiştirdim ben, opengl yaptım spark'ın dediği gibi, shadowları falan da kıstım 1 kere crash yedim o zamandan bu yana. bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Abi dedim ya bilgisayar eski, düşük ayarlarda oynuyorum diye. Opengl yaptm ben de bu sefer herolar creepler falan yok oldu gözükmedi ahahahaha Gölgelerle hareket ettim sonra arkadaşa dedim benim heroyu idare et directxe döndürdüm düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ben biraz cahilim kusra bakmayın opengl nasıl yapılıyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Options - Graphics - Directx9 --> OpenGL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 biraz daha nefret kusayım, forsakene emerald a felan ilk item sy çıkanların umarım ekran kartları yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 niye abi yani oyuna gore degisir tabide genelde ilk item sy iyidir bence ms as can fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sh'lik bir durum yoksa sy iyi tercih bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 forsakena bence güzel gidiyo gayet sy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Hon un bugunki pach ınden sonra oyun seslerinde sorun oluştu benzer sorun la karşılaşan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 synin guzel kısmı kasması kolay ve hp felan guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bakariz said: Hon un bugunki pach ınden sonra oyun seslerinde sorun oluştu benzer sorun la karşılaşan var mı benim sesler komple gitti düzeltemedimde sessiz oynuyom cok zevksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 S&Y ilk item iyidir ya movespeed azda olsa karsiya slow hp attack speed vs.vs. İlk item savage yada charged falan kasarsan çöp olursun zaten çü* kadar hp ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 abi bir brezilyalı neden avrupa serverında sıraya girer? ruslar yetiyordu zaten bi de brezilyalı çıktı. kanser olmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 girsin abi 300 pingle napcak brezilyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 BonePART said: girsin abi 300 pingle napcak brezilyalı karşı takımda olursa iyi tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 hiç karşıda denk gelmedi. son oyunda 2 tane geldi bu sefer de. slither alan ragequit çekti dakka 5te . martyr oynayan brezilyalı da kafasına göre takıldı tüm oyun, icebrand falan çıktı . wardları falan da valkyrie ve ben aldık, zephyr oynuyodum. bir kere ulti atıp götümü kurtardı, onun dışında support skilleirni kullanıdğını görmedim. ben de trollemeye oynıyim bari, belki öyle eğlenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bazen bende düşünüyorum,bi tane fake account açsam daha mı fazla zevk alırım oyundan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 servermı kapalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wk_-RzIoWD8 baya guzel heroya benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 anlamsız op olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 katılıyorum, anlamsız. Ayrıca diğer yandan da, late gamede katık edilebilir gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Sparkcaster said: anlamsız op olmuş iyi hero olduğu kesin ama oynamadan direk op dememek lazım bence.moa çıktığında op olacak sanmıştım fakat normal bir hero oldu.benim hatalı tespitim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar