fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 53 değişmedi mi ya. onu ben mi beceremiyorum bi tek. eskiden 7.5 saniye kovalıyolardı bi patchten sonra 5.5 a çektiler. ben yeteneksizim galiba ekmek olsaydı ne güzel laf sokardı şimdi bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 degisti, kisaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 tamam ben de onu dedim. 53 te çekince olmuyo bazen dedim. farklı bişey mi dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 10 saniyeydi 7 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya ben de legion ormandan alt koridora nc çekip bizim creepleri alamiyorum ormana. yani arada yapıyorum da her seferinde olmuyor. ama hellbournda her seferinde çok rahat şekilde yapıyorum. resmen legion tarafındaki bi saçma ağaç son anda karanlığa sokuyor nc yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 evet, alt tarafta bi bokluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 çalışıyor hala creep stack nereye değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 olm bu arada 4200 felan silver oldu ya harcamaya kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 3800 falan da bende vardı, %50 indirimde ne kadar alt avatar, bok püsür varsa aldım. gene 800 birikmiş, onla da taunt aldım dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 creep stack için creeplerin sana vurmamması flan gerekiyor yni rahat yapabilmek içn en uzaga ancak o sekilde geliyorlar bir de saniye 38den sonra creep ölürse camp etrafında o zmn yeni nc dogmuyor orda die biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 etrafta ceset, item, hero, courier vs herhangi bişey varsa yeni creep spawn olmuyor. sana vurma olayı son 1-2 ayda değişmediyse öyle bişey yoktu eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 30 dan sora ölürse olması lazım 30 saniye cesetlerin decay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 50'de filan spawn bölgesinden dışarı lure yapıp kesersen de tekrar cıkıyor. ceset bölgeye fazla yakın olmamak şartıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hon gg bu arada sitesinede giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ben 38 die biliyorum ve uyguluyorum hiç aaa nie dogmadı demedim ama 30-38 arasına cok dikkat etmedim sadece bir kere duydum öle kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 17 sn corpse decay edik. 4 sn de tamamen kaybolması sürüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 30 u geçtiyseniz dışarı çekip kesin belli bi yerde savaşırken dönmüyolar geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 o degilde eskiden slow veren ncler vardı iyiydi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 purge atıyodu, bazende karşı takım kovalarken purge atıyolardı, direk FUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 he ya tam öldüm derken kaçıyodun fln ama terside oluyodu tabi eglenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 purge özelliği hala var galiba ama ophelia parasite ile filan kullanmak gerekiyo sadece artık öyle dururken heroya atmıyorlar galiba öyle bişeydi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 atak verdiysen ve üzerinde buff varsa falan atıyorlar, yanından geçerken purge yiyerek geberenlerin yaptığı lobi sayesinde fix gelmişti o neutlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 evet epey önce yaptılar o nerfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 S-H said: purge özelliği hala var galiba ama ophelia parasite ile filan kullanmak gerekiyo sadece artık öyle dururken heroya atmıyorlar galiba öyle bişeydi sanırsam ophelia ile parasite'e karşı oynuyanınız oldumu hiç ? Yada tam tersi Bu kadar uyuz bir olay yok ya. 2 ward koyuyorsun + ophelia'nın moblarını çalıyosun gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 2 tane orman var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar