aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aldim valla direk kunka lion bide dedenin alt avatarlari 2k beles var harcamak laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 harcadim ben de butun parami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ya abi ses alsam mi diye dusunuyorum hepsini denedim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 oyuna girebiliyomusunuz şuan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 nayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 evet insanlar da ağlamaya başlamış forumlarda zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://www.dotallyrad.com/2011/06/30/shady-tralf/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 özet geçebilcen mi kimmiş çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 windos 95 uyumluluk şeyiyle çalıştırırsanız giriliyor oyundayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Odeon said: http://www.dotallyrad.com/2011/06/30/shady-tralf/ odeon bu ne abi 3 defa okudum bi bok anamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 m0tif denen cocuk online kingdom ve hatta s2yi kandirip s2de admin ok' de menejer oluyo. yasi tutmadigindan nufus cuzdanin editliyo filan. http://www.online-kingdom.org/articles/problem-solved-time-to-move-on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 dunde SK hon takimini dagitti. tam drama bu hon community ya bayiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yaş ortalaması yüzünden oluyo bunlar ya hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 evet de amerikalilardan cikiyo hersey.eu valla gayet sakin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ahahah sk hon takimini nasil daatti ayrica admin olmus cocuk tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 umurlarinda degildi cunku oyuncularin takim. tekmeyi basti sk hemen hehe. bakalim testie filan napcak yine 5 e gecerler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Yeni hero çok ezici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 kusa nerf lazim abi 6 saniyede bir 300 vurmak ayip bisi yoksa geri kalan skiller faso fiso millet gormeden vuruyor diye agliyoda tinkerin ayni skill iste hic bi farki yok slowu sadece ganglerde ise yarar silenceing shotida iste magmus felan ancellemek icin ise yarar sirf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 tassak isiran kurtlarla mis gibi last hit aliyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 oha hayvan gibiymiş hero yeni izledim videosunu da kuş çok op net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 kuş 300 vuruyor mu yav gerçi ben lvl6'da gördüm orda makul bir seviyede vuruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 kagit gibi hero ama. survive icin pek biseyi de yok aslina bakarsaniz. ganker bi hero varsa karsisinda gauntlet filan. kilot gibi kenara atar onu. kısaca bir nomad değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 stuni var, kosuyoluna birakip kacican keci bokunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bi kuşun bi skilli var belli bi hp ye heal+attack speed veriyor. o hayat kurtariyor. o da kasmissan ve dövüyosan o sırada disable san gene fail. nullstone ya da ne biliyim oyununa göre bi shrunken sart (bence) ya o stun çok uyduruk bence. range çok düşük. adamlar görüyor. stun olan adam ona vurabiliyor. vurunca o ortada ki kakaya patlıyo filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar