Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

0ne said:

abi rampage çok kötü hero ya, şarj atıyo, 2 vuruyo, ultiyle biraz sürükleyip 2 daha vuruyo, gg.

o yüzden o hero karşımdayken ilk çıktığım itemlerden biri attack immune staff almaktır. Tp siz de gezmediğimden attack immune + teleport base. bide /bye çekiyorum all'dan.

solo olarak düşünürsen tabi öyle fakat çok iyi gank herosu o yüzden 2v2 lane charge atıyosa kesin birini alır ramp hele slow stun varsa diğer takım arkadaşlarında ikisinide alabilirler
Sosyal ağlarda paylaş

Üzerimdeki lanet devam ediyor, kazandığım oyunları bile kaybediyorum şaka gibi, 15-1 fln gittiğim oyunda 4 kişi CC atıyorlar, kavga edip afk oluyorlar, 1700 MMRlerden geldim 1300lere dayandım inanılmaz. Çok mutsuzum. Ama elbet bu düşüşün sonu yükseliş olacak.
BAFi out!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunun bana kastı var, gene ezip kazandığım oyunu saymadı "failed to retrieve the stats zamazingo muhaha girsin" ..........
Son durum 1300 sınırından döndüm grafik yukarı yönlü, 1450'yi geçtik, AL sinyali verdi, hedef MMR 1700 tekrar.
Yeni tezim; Hellbourne full kazanıyor. Eğer Legion tarafına düşersem ne yapıp edip remake attırıyorum, Hellbourne tarafına düşene kadar ehehehe :D.
BAFi Out!
Sosyal ağlarda paylaş

fixmen said:

Bu oyunun bana kastı var, gene ezip kazandığım oyunu saymadı "failed to retrieve the stats zamazingo muhaha girsin" ..........
Son durum 1300 sınırından döndüm grafik yukarı yönlü, 1450'yi geçtik, AL sinyali verdi, hedef MMR 1700 tekrar.
Yeni tezim; Hellbourne full kazanıyor. Eğer Legion tarafına düşersem ne yapıp edip remake attırıyorum, Hellbourne tarafına düşene kadar ehehehe :D.
BAFi Out!

oha o hata çıkınca statlar işlenmiyo mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...