S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 0ne said: abi rampage çok kötü hero ya, şarj atıyo, 2 vuruyo, ultiyle biraz sürükleyip 2 daha vuruyo, gg. o yüzden o hero karşımdayken ilk çıktığım itemlerden biri attack immune staff almaktır. Tp siz de gezmediğimden attack immune + teleport base. bide /bye çekiyorum all'dan. solo olarak düşünürsen tabi öyle fakat çok iyi gank herosu o yüzden 2v2 lane charge atıyosa kesin birini alır ramp hele slow stun varsa diğer takım arkadaşlarında ikisinide alabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Nomad gelmiş, ilginç bir hero semi carry diyorlar practice haricinde deneme fırsatını bulamadım bıraksalar denicem ama nooblar sağolsun oyun yüklenmeden nomad sesi duymaya başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Üzerimdeki lanet devam ediyor, kazandığım oyunları bile kaybediyorum şaka gibi, 15-1 fln gittiğim oyunda 4 kişi CC atıyorlar, kavga edip afk oluyorlar, 1700 MMRlerden geldim 1300lere dayandım inanılmaz. Çok mutsuzum. Ama elbet bu düşüşün sonu yükseliş olacak. BAFi out! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 valla benimki çok şanslı gitti tekrar 1720 civarına geldim aşırı kötü takımlar geliyo karşıya 1850psrli oyunlar dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Uyarıyorum! Bu Nomad'ı sakın hafife almayın, scout gibi bişi az evvelki oyunda invisi kısa diye kimse dust falan almadı adamda oyunun içine etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Blade mail ile kendini kesti nomad :( attack speedi çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Nomad çok op ya , adam gibi oynayan biri denk gelirse çok sorun yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 yine yenilgi serisi başladı bi türlü anlayamadım bu oyunu yine 1650ye düşücem galiba sürekli kaybediyorum sonra sürekli kazanıyorum.yeni heroyla oynamadım bi kez denk geldi bizim takımdaydı feedledi başka bi yararını göremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bnmde durumum aynı son 10 maçımı kaybettim inanılmaz bişi ya. 1703 den 1645 e düştüm.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bende 1 aydır sürekli olarak 1600 - 1650 arası mekik dokuyorum resmen. Ama en çok da early - mid ezip late'de verdiğimiz oyunlara kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 deminki oyunda bizim nomad swiftblade i fena dövdü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Bu oyunun bana kastı var, gene ezip kazandığım oyunu saymadı "failed to retrieve the stats zamazingo muhaha girsin" .......... Son durum 1300 sınırından döndüm grafik yukarı yönlü, 1450'yi geçtik, AL sinyali verdi, hedef MMR 1700 tekrar. Yeni tezim; Hellbourne full kazanıyor. Eğer Legion tarafına düşersem ne yapıp edip remake attırıyorum, Hellbourne tarafına düşene kadar ehehehe :D. BAFi Out! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bana da oldu. hayvan gibi kd kastığım üstüne kazandığım oyunu saymadı. qqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 fixmen said: Bu oyunun bana kastı var, gene ezip kazandığım oyunu saymadı "failed to retrieve the stats zamazingo muhaha girsin" .......... Son durum 1300 sınırından döndüm grafik yukarı yönlü, 1450'yi geçtik, AL sinyali verdi, hedef MMR 1700 tekrar. Yeni tezim; Hellbourne full kazanıyor. Eğer Legion tarafına düşersem ne yapıp edip remake attırıyorum, Hellbourne tarafına düşene kadar ehehehe :D. BAFi Out! oha o hata çıkınca statlar işlenmiyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ben o hatayı dün almıştım bugun baktım gelmiş puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bi sefer daha 10 dolar oldumu alıcam artık honu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Hon login server takla galiba. official siteye de girilmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Arkadaşlar Portlarda bakım çalışması varmış servera girilemiyor diye duydum. Acaba tam bilgisi olan varmı konu hakkında ve ne zaman geleceğine dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Offical sitede gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ben giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 site açıldı login server değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Cok feci Ezalor oynayasim geldi lakin hala eklemediler HON'a. Girdim facebookda HON grubuna attim mesaj. En sevdigim int herolarindandi dotada. Cok egleniyordum catir cutur ilk buyuyu kurup adamlarin yari canini goturmeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 dota sildiren ezalor + puck kombosu vardı hatta, bende onu özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar