Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal said:

Simdi bi soru sorucam. Rampage ile ulti attiktan sora portal kullansak, ulti bozulur mu?

ama karşı takımdan bi adam travel ile bi creepe ısınlandıgında creepi ophelia ile kontrol edip base yollarsan adamda senin base'e gidiyor.

1-2 kere denk geldi

wtf oldular.
Mesaj tarihi:
hmm ben söle düsünmüstüm mantikli gelmisti :P. Mesela blood hunter ulti attiktan sora yurursen hasar aliyosun ama blink olursan damage almiyosun 1300 range filan uzaga gidiyo ama yurumus sayilmiyo onun gibi. Yani rampage ulti atiyo portal kullandiktan sora 500 range surekler gibi gelmisti :D.
Mesaj tarihi:
ağacın arkasında image çıkartıp fake verdiği skill phantom lancerın eski skiline benziyo.

ne diye değiştirdilerse o skili de, ne güzel fake atardım. ulti harcatırdım adamlara. şimdi çok bariz oluyo invis olduğu :/
Mesaj tarihi:
Çıkardığı Fake ölmüyor ama sanki vuramıyorda tabi. De ben mi yanlış gördüm sonra olduğu yerden kaybolup Fake'in olduğu yerde orjinali olarak mı çıktı? Öyleyse süper bir skill
Mesaj tarihi:
videonun altına yazılan yorumlarda gördüm
o çıkan ilizyon target alınamıyormuş işte maliken sword hesabı skille tekrar tıklayarak istersen ilizyonun olduğu yere ışınlanabiliyosun
Mesaj tarihi:
ValhallAwaitsMe said:

Lord_Argos said:

Merak ettiğim bişi var Deadwood'da ultiyi güçlendirmek için Shieldbreaker etkili olurmu? Ne önerirsiniz?

Olur,hatta oluyor ama late gamede olur ancak.
Mavi Bot,PK,Bottle,Alcemistten sonra.

onun yerine demonic yaparsan dw'ye daha faydalı olur,
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...