Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 DOTA'dan Puck gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 puck niye ya ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 en sevdiğim heroydu puck çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Puck güzel oldu bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 geç bile kalınmış. puck'ı herkes sever zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 geç mi kalındı o_= . Ben dota'dan hero koymalarını beklemiyodum daha... O açıdan cok sevindim ama puck'a gelene kadar neler lazım daha... Yalnız konsept süper ya bayıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ya agzina sicmislarmi banami öyle geliyor puck'un. Take Cover'ı otomatige veriyorum gelen geçen büyüyü yiyorum arkadaş ne bicim iş anlamadım... yurnero murnero herkes basıyor ultiyi spell'ı. Birde damage veren teleport büyüsü slow motion geliyor lan dota standartlarında kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Her şey iyi güzel de malzemeyi çok çabuk harcıyorlar. Yeniliklerin daha geniş aralıklarla gelmesi lazım şahsi fikrim. Ya da blizzarddan alıştık ondan çok çabuk bişiler ekliyolarmış gibi geliyo. 1 kere gauntlet 1 kere balphagore 0 kere fayde oynadım. puck geldi. ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 doğru dedin. biraz hızlı davranıyorlar. allahtan o kadarda dengesiz deil yeni gelen herolar becermişler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Sizde herşeyden şikayetçisin ya adamlar ne güzel çalışıyorlar işte bırakın çalışsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 fayde i becermi$ler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Pluton said: Sizde herşeyden şikayetçisin ya adamlar ne güzel çalışıyorlar işte bırakın çalışsınlar neyden şikayet etmişim başka? hatta şikayet mi etmişim. abicim fikir de belirtemiycez fanboy musunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Sen niye agresiflik yaptın şimdi anlamadım babamın şirketimi öyle bi yorum yaptım yahu ne var agresifleşicek espri anlayışınız kıtlaşıyor git gide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 he kıvır. tanımadıın adama espri yapma babsi. yapacaksan da sonuna gülücük falan koy anlaşılır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Seni gayet iyi tanıyorum, sende beni tanıyorsun. Ayrıca ne kıvırıcam dinan allah aşkına sanki başbakanla konuşuyorum Şimdi sorcan nerden tanıyosun hoplayanmanda forum vardı bir zamanlar onu kurduk ettik uğraştık çok, ne çabuk unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 yahu, neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 takılcak bi mevzu değildi yani laf sokmak falanda değildi amacım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Ama çabuk veriyolar abi heroları. bi de çalışçaklar tabi para veriyoz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Dynun said: yahu, neyse :) kivirrr =P ehahahahah. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 baktım da öyle olmuş evet. ben istediğim mesajı veremedim. ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bubblesi deneyebiliyo muyuz test clientla felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Dev mode'da al oyna abi işte. Deneyecek bişey de yok pek, Puck işte dota'daki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 puk falan bilmemde güzel olmus hero dün 2 kere geldi karşımıza ,vasifsiz oynadılar allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 435 hp ile oyna baslamasi beni hep uzerdi puckun hala uzuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Vesikalıktakı resmi çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar