moriQ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 5-6 senedir mis gibi içerdim. geçenlerde gelen anlamsız zamları protesto etmek amacıyla dün bıraktım. bugün 2. ara sıra burnumda tütüyor ama geçiyor. not olsun. desteklerinden dolayı önce aileme daha sonra tüm fanlarıma teşekkür ederim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 protestoyu salla, sağlık işte daha ne. ama 2 gün sonra bıraktım denmez daha dur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 2 sene sonra bile denmez. ölene kadar içmeyeceksin öldükten sonra bıraktım diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 motivasyon için şu sigarayı bırakana para ödülü olayına yazılacam. nasıl nerden kayıtlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 öyle bi olay varsa ben bi ay içeyim sonra bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 said: Malkara‘dan Çorlu'daki akrabalarını ziyarete gelen Fidan Çil, Camiatik Mahallesi Ferhat Kalfa Sokak üzerinde bulunan Gül Apartmanı’nın önünden geçerken, bir balkondan atılan sigara izmariti kafasına düştü. Saçları yanan Çil'in çığlıklar atarak ağlamaya başlaması üzerine yardıma koşan esnaf, kafasına su dökerek söndürdü. o saçı ben yakabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 krize girdin ve kendini motive etmeye çalışıyorsun değil mi. evet evet öyle, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Para ödülünü zaten kendin alıcaksın.Günde bi paketten ayda 150 kağıt yuvarlak. yilda 1.8 milyar 10 yilda 18 milyar 100 yılda 180 milyar. az para değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 baslarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Benim motive edici mesajımın altına attığın mesaja bak.. Edit:cıx cıx ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kısa marlboro 5.50a düşüyo yarın 7.00şuan, camela bi indirim gelse ah ah tekrar başlarım valla sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 şöle birşey düşündüm şimdi. ayda 200 milyon için sigarayı bırakır mısın deseler bırakırım lan. ek para be mis gibi. kanser olcaksın diyolar bırakmıyorum 200 milyon için bırakırım diyorum. abelamıv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben bırakırım deyip bırakmam. 200 ü cukkalarım ki yapmadığım şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 olm içmediğin için cebine kalıyo. o mantık bu. gelip biri 200 liret vermicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bana içmediğim için üstüne para verdiler çalıştığım yerde teşvik diye. ben de para bok oluca daha çok içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 griswold'un sigarayı bıraktığı için bilgisayar alıp 2 ay sonra sigaranın dumanlı sahalarına dönüş yapması gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bırakın tabi sigarayı, o pembe, yumuşak, körpecik, yamış yamış ciğerlerinize yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 moriQ said: anlamsız zamları protesto etmek amacıyla fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hayatta başarılar diliyorum laf olsun diye degil samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 nerdeyse 3 aydır içmiyorum. yakında sporada başladımmı tamamdır. edit: bir başarı hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 darısı başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 puu rezil. doktor olcak bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sigara içen diş doktoru :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar