kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 herkes böle gülebilse hayatta...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ha? ne? kim var orada????[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 tırstım wala[signature][hline]all fired up
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yarabbim sen aklıma mukayyet ol o neydi ya öle bıyy. uyarı filan koyun abi böyle resimler için konu başlığına. *!eli bacağı titrer *[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 şunun gibi sanki___:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Natural_Jedi, 05 Temmuz 2004 16:30 tarihinde demiş ki: şunun gibi sanki___:D Korkma yavrum yemes..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-)
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 wow o nedir ya :D *!tırsar*[signature][hline]Booo
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: horacegoesskiing, 05 Temmuz 2004 14:34 tarihinde demiş ki: korkmayın bu mesajı monitor başında gülerek yazarkenki halini çok merak ediyorum dorusu[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hayet dogal.. budur gülüş dedigin[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: theKingpin, 05 Temmuz 2004 14:31 tarihinde demiş ki: herkes böle gülebilse hayatta... abiii adam felsefe yaptı[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Artık şu smiley :D yerine bunu kullancam[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 cidden o resmi küçültüp sırıtık smiley yerine kullanabiliriz bi süreliğine :D işimiz mi war geyik olur işte. tabi önce horas dan izin lazım[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 madem öyle [Bu mesaj Qui tarafından 06 Temmuz 2004 03:04 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kardeşler, bakın albüm resimleri ile dalga geçmek için ayrı bi başlıımız var. orda takılalım.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben bu resimde dalga geçilecek birşey göremiyorum? Insan bu kadar içten sırıtabilir ancak heh.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bizde içten ve sevimli olduğu için konu malzemesi yapıyoruz. Yakın buuğumuzdan. En azınan ben. Dimi? Değilmi? Yaf gelmeyin üstüme. Ahh vurma![signature][hline]Günün Kelamları - 3 Tefekkür, Teşekkür, Tahribat, Tahakkuk Kız: Gizem Oğlan: Hasan
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bakınız ne güzel smileyimiz de oldu :horace: :horace: :horace: direk bunu yazıyorum artık :) ya da :D yerine. :horace:[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bende hastasıyım bu smileyin hehe :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hastasi olmamak elde mi :horace:[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 :horace: ahanda budur[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Süper olmuş smiley yahu.. Horace rulz... :horace:[signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz.
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: _-Sturm-_, 18 Temmuz 2004 16:53 tarihinde demiş ki: Ya ama böyle bir şey olamaz ya smiley tıpatıp aynısı Horace ın yani kim yaptıysa alkışlamak lazım :horace: anonim smiley bu :horace: *!alki$lar*[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 :horace: smile süperde foto gözükmüo artık bende az önce gözüküodu
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 fotoda sorun yok :horace: görüşlerim de paticik.com'da[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Öne çıkan mesajlar