Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi bilgisayarınızı getirerek eğlenmek ister misiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar yurtdışında DreamHack diye bir organizasyon var, insanlar kendi bilgisayarlarını çok büyük bir alana götürüp 3-4 gün boyunca orada birbirleriyle oyun oynuyorlar orada yaşıyorlar yatma alanı falan var ve hatta 10000’den fazla bilgisayar toplayarak Guinness rekorlar kitabına girmiş bu etkinlik.

Acaba Türkiye’de böyle bir şey olsa nasıl olurdu var mı bir düşünceniz?

Tabi herhalde bu kadar büyük olmaz ama ben şahsen gitmek isterdim ve bunu görünce diğer insanların da düşüncelerini merak ettim. DreamHack'den birkaç fotoğraf:

Mesaj tarihi:
amcalar scene olaylarında da deli gibi kalabalık toplanır eğlenirler ama türke olmaz hacı o olay.

ben bizimkilerin orta asyadan gelişinin bile olasılıklara bağlı olarak gerçekleştiğini düşünüyorum

-benburadan gidicem
+saçma ben bu yöne gidiyorum!

----4sene sonra----

-hey sen de mi buradaydım
+e tabi. doğru yoldan geldiğimi söylemiştim
(ancak şans eseri birbirlerini bulmuşlardır)

toplu hareket bizde futbol ile sınırlıdır. fazlasını bünye reddediyor
Mesaj tarihi:
Hiç türklere göre bir mevzu değil. Int Kafelerdeki bütün CS gençlik burda olur ve eminim aynı muhabbetler - kavgalar olur.

Mesela hırslı bazı gençlik kafede headshot yiyince direk çıkar "Kim lan beni vuran o ... cocuğu?" 10000 oyuncunun arasında bunların olduğunu düşünsene. 1 günde yıkarız biz böyle bir yeri. En fazla 5-10 tane de cesur kız gelir ama paralarlar onları da hemen. Sonra gazetelerde manşet "Online oyuncu gençlik sonunda tecavüzde etti! ... festivalinde oynayan B.C.'ye Counter strike oynarken arkadan pusu attılar" gibi saçma sapan şeyler olur.

Yok kesinlikle böyle bişi Türkiye'de gerçekleştirilmemeli.
Mesaj tarihi:
aquila said:

lan interneti bunun icin bulmadi mi adamlar zaten, neden bilgisayari sirtlanip 4 gun kalmaya baska yere gidiim, hey allam.

ahahahah
/thread
  • Yeni Oluştur...