tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Arkadaşlar yurtdışında DreamHack diye bir organizasyon var, insanlar kendi bilgisayarlarını çok büyük bir alana götürüp 3-4 gün boyunca orada birbirleriyle oyun oynuyorlar orada yaşıyorlar yatma alanı falan var ve hatta 10000’den fazla bilgisayar toplayarak Guinness rekorlar kitabına girmiş bu etkinlik. Acaba Türkiye’de böyle bir şey olsa nasıl olurdu var mı bir düşünceniz? Tabi herhalde bu kadar büyük olmaz ama ben şahsen gitmek isterdim ve bunu görünce diğer insanların da düşüncelerini merak ettim. DreamHack'den birkaç fotoğraf:
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Alıp laptopımı gelir silerim hepinizi.. ** sende dahilsin crisçın..
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 lan interneti bunun icin bulmadi mi adamlar zaten, neden bilgisayari sirtlanip 4 gun kalmaya baska yere gidiim, hey allam.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kanserden önce sıcaktan eriyip ölürsün büyük ihtimal
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tostostoron+ter zehirlenmesinden olursun abi ilk gunun aksami.
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tekrarliyorum. turnuva amacli o. ha bi de ortam isvec, kari kiz da var.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 o da var tabi ilk akşam daha pr0n share dibe vurur ortalık ta leş kokar abawww
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aquila said: lan interneti bunun icin bulmadi mi adamlar zaten, neden bilgisayari sirtlanip 4 gun kalmaya baska yere gidiim, hey allam. ahahahaha
necmi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Türkiyede boyle bi etkinlik olsa daha başlarken ya elektrik yada bağlantı gider
aente Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ağ bağlantısında birbirini görmeyen insanların çığlıkları kilometrelerce uzaktan işitiliyordu...
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ferrero said: kanser olursun orada radyasyondan. This harbi çernobil gibidir orası
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 amcalar scene olaylarında da deli gibi kalabalık toplanır eğlenirler ama türke olmaz hacı o olay. ben bizimkilerin orta asyadan gelişinin bile olasılıklara bağlı olarak gerçekleştiğini düşünüyorum -benburadan gidicem +saçma ben bu yöne gidiyorum! ----4sene sonra---- -hey sen de mi buradaydım +e tabi. doğru yoldan geldiğimi söylemiştim (ancak şans eseri birbirlerini bulmuşlardır) toplu hareket bizde futbol ile sınırlıdır. fazlasını bünye reddediyor
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tonbaliklimakarna said: yatma alanı falan var şu kısım hakkında bilgi istiyorum.
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Hiç türklere göre bir mevzu değil. Int Kafelerdeki bütün CS gençlik burda olur ve eminim aynı muhabbetler - kavgalar olur. Mesela hırslı bazı gençlik kafede headshot yiyince direk çıkar "Kim lan beni vuran o ... cocuğu?" 10000 oyuncunun arasında bunların olduğunu düşünsene. 1 günde yıkarız biz böyle bir yeri. En fazla 5-10 tane de cesur kız gelir ama paralarlar onları da hemen. Sonra gazetelerde manşet "Online oyuncu gençlik sonunda tecavüzde etti! ... festivalinde oynayan B.C.'ye Counter strike oynarken arkadan pusu attılar" gibi saçma sapan şeyler olur. Yok kesinlikle böyle bişi Türkiye'de gerçekleştirilmemeli.
Queen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yatma varsa ben gelmem bilader leptopu çalarlar
gecko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bu ortama sağlam bir virüs bulaşsa olacakları düşünemiyorum
sir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aquila said: lan interneti bunun icin bulmadi mi adamlar zaten, neden bilgisayari sirtlanip 4 gun kalmaya baska yere gidiim, hey allam. ahahahah /thread
kerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aente said: ağ bağlantısında birbirini görmeyen insanların çığlıkları kilometrelerce uzaktan işitiliyordu... aoahhaha
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 şurda netten hon oynarken bile ekmeğe sinir olup duvarları yumrukluyorum. yanyana oynasak kesin kalkar döverim
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 gecko said: bu ortama sağlam bir virüs bulaşsa olacakları düşünemiyorum cacmınt dey
Öne çıkan mesajlar