Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikadan neler alirsiniz?


THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Bir kac hafta sonra amerikaya gidecem bi aksilik olmaz ise.

haliyle biraz alisveriste yapmayi dusunuyorum...en son 10 sene evvel gittigim icin amerikadaki fiyatlardanda piyasadanda bi haberim.

simdi siz gitseniz neler alirsiniz amerikadan teknoloji agirlikli. diger tur seylerde olabilir tabi cekinmeyin yazin ama tercihim turkiyede cok pahali olmasi yada hic olmamasi.

turkiyede ayni fiyat yada yakin fiyata olan biseyi almayi kesinlikle dusunmuyorum. burdan alirm en azindan vergi oderiz.

mouse ve headset almayi dusunmuyorum.

bir gaming laptopu alacam o konuda tavsiye verirseniz sevinirim su an qosmio x-500 lerden dusunuyorum ama altarnatif suanrsaniz iyi olur.
http://laptops.toshiba.com/laptops/Qosmio/X500

[elimde olan laptop http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20F50-12B satiyorum bu arada ilgilenen varsa:) ]


cep telefonu olarak elimde n97 var ya kardesime veririm ya satarim ordan n900 almayi dusunuyorum gene alternatif varsa soyleyin bakayim:) illa mini bilgisayar olmasinada gerek yok.
http://maemo.nokia.com/n900/

baska baska aklima tasinailir harddisk geliyor tahminimce turkiyeye gore baya ucuzdur.

klavye olarak g13 mini klavye var elimde bide g18 alsammi diyorum ama bilgisaar kullanmadigimdan artik, g13 yeterli gelir gibime geliyor karar veremedim.


gerisini sizden bekliyorum:)

tesekkurler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS N900 AL. Ama stocklarda yok, ayagini bastigin anda siparis ver ne kadar kalicaksin bilmiyorum. Ayriyetten Turkiye'de satilmayacak, alirsan anca disaridan alabilecen zaten.

Hayatimda gordugum en mukemmel mobil cihaz. Bayadir kullanma firsatim oldu (daha dogrusu babama verdim iste de aksamlari kurcaliyorum), abi cok kiskaniyorum lan, para gerekmese bu aralar valla iphone sozlesmemi iptal ettirip alicam ya kendime de bir tane.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...