THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bir kac hafta sonra amerikaya gidecem bi aksilik olmaz ise. haliyle biraz alisveriste yapmayi dusunuyorum...en son 10 sene evvel gittigim icin amerikadaki fiyatlardanda piyasadanda bi haberim. simdi siz gitseniz neler alirsiniz amerikadan teknoloji agirlikli. diger tur seylerde olabilir tabi cekinmeyin yazin ama tercihim turkiyede cok pahali olmasi yada hic olmamasi. turkiyede ayni fiyat yada yakin fiyata olan biseyi almayi kesinlikle dusunmuyorum. burdan alirm en azindan vergi oderiz. mouse ve headset almayi dusunmuyorum. bir gaming laptopu alacam o konuda tavsiye verirseniz sevinirim su an qosmio x-500 lerden dusunuyorum ama altarnatif suanrsaniz iyi olur. http://laptops.toshiba.com/laptops/Qosmio/X500 [elimde olan laptop http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20F50-12B satiyorum bu arada ilgilenen varsa:) ] cep telefonu olarak elimde n97 var ya kardesime veririm ya satarim ordan n900 almayi dusunuyorum gene alternatif varsa soyleyin bakayim:) illa mini bilgisayar olmasinada gerek yok. http://maemo.nokia.com/n900/ baska baska aklima tasinailir harddisk geliyor tahminimce turkiyeye gore baya ucuzdur. klavye olarak g13 mini klavye var elimde bide g18 alsammi diyorum ama bilgisaar kullanmadigimdan artik, g13 yeterli gelir gibime geliyor karar veremedim. gerisini sizden bekliyorum:) tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 herseyi aliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ihtiyacim olmayan birsey almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 valla bak kıyafet cok ucuz. hep elektronige girisme. nike, polo, tommy, timberland... bunları da düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 5 kilo tşört alırdım sanırım, bir de ayakkabılarsss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 nexus one olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 macbook pro ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 nexus un tipini hic begenmedim acikcasi. mac bookda pek dusunmuyorum alisamam bu saatten sonra mace herhalde. baska baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bana da bi teyp alsana, veriyim parasini =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Amerikadan elektronik almak çok mantıklı. Orda herhangi elektronik birşeyin fiyatı EU sınırlarına girdiğin an tam € oluyor sonra vergi yiyip TRye geliyor. Ipodtouch mesela 300dolara aldım USAdan Almanyada 300€ idi TRde bakmadım bile fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 TR'de daha ucuz. Senin ne zaman aldığını bilmiyorum tabi :) Valla kendine almayacaksan bana al mac diyecem de param yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 TRde ne daha ucuz. Bana 300 dolar karşılığı 32gb 3rdgen. ipod touch bul hemen alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ehue geyigine yazdım abi zaten, ne zaman aldıgının da onemi var tabi de zaten hangi modeli aldıgını soylememissin. iphone turkiye'de release olduktan sonra touch'ın pabucu dama atıldı. su anda 8gb kacıncı nesil bilmiyorum 450 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 1.macbook pro 2.ses sistemi (bavula sığarsa) 3.pc 4.ps3 5.xbox360 elite ya kısacası herşey çok ucuz. ayakkabı falan al , giyim için biraz bakın. süper fiyatlara süper şeyler bulursun. hayal gücün bavul kadar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kitana said: hayal gücün bavul kadar olsun. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hersey cok ucuz filan degil lan, turkiyede hersey daha pahali oldugu icin size oyle geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ilk işim macbook pro almak olurdu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 macbook pro 2500 dolar yakin ozelliklerde hatta belkide daha ii qosmio x500 1500dolar neden macbook pro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 çünkü mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 cunku pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sdfsdf. kitana said: hayal gücün bavul kadar olsun. bavul da alırsın sorun degil. bos bavulla gitmelisin zaten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 macbook iphone ipod şu yenisinden ayakkabı fotoğraf makinası şimdilik bunlar geldi aklıma. işime yaramasa bile getirir satardım bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Sarışın şöyle 1.85 boylarında güzel bir hatun al gel bırak ıvırı zıvırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 valla ben gitsem hoşuma giden şeyi alırım öyle şu ucuz lan oha bu ucuz triplerine girmem sanırım begendigini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 THARKAS N900 AL. Ama stocklarda yok, ayagini bastigin anda siparis ver ne kadar kalicaksin bilmiyorum. Ayriyetten Turkiye'de satilmayacak, alirsan anca disaridan alabilecen zaten. Hayatimda gordugum en mukemmel mobil cihaz. Bayadir kullanma firsatim oldu (daha dogrusu babama verdim iste de aksamlari kurcaliyorum), abi cok kiskaniyorum lan, para gerekmese bu aralar valla iphone sozlesmemi iptal ettirip alicam ya kendime de bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar