QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sesu said: QueenofSpades said: uzaktan uzağa hiçbir ilişki yü-rü-meeez Öyle mi dersin? :) walla öyle derim :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 acil yardım göğüslere ihtiyacım var diye okuyan var mı başka?
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Çokakıllıadam said: Çıkar masaya vur söylendi mi? RaidenXelRu said: söylendi kibarca :P burtonesk said: masaya vurmasını iste, vurursa seviyor. baya kibarcaymış (:D
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sora kız yok diye ağlınoyuz.a-ha kaçırdınız ayrıca gözden uzak olan gönülden de uzak olur.hayatınızını tek kızı/erkeği mi uzaktaki nedir. nası yürütüyosunuz uzun ilişki.kızları anlarım da erkekleri anlamıyorum.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Kızları anlıyorsun da erkekleri neden anlayamıyorsun ben de onu anlamıyorum mesela?
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 QueenofSpades said: uzaktan uzağa hiçbir ilişki yü-rü-meeez
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Dworgian said: QueenofSpades said: uzaktan uzağa hiçbir ilişki yü-rü-meeez ''en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan'' bence 2 taraf da istiyosa ilişkiyi,yürür.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 çok denedim ben (biri 1.5 biri 1 sene) ama fiziksel uzaklık çok can yakıo. dokunmak istemek ama onun orada olamaması vs vs. gerek yok hiç (şahsi deneyimler sonucu kanaatimdir)
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 uzak mesafe ilişkisi söyle yürür. 1) her iki insan da birbirine maksimum güvenecek. saçma sapan kıskançlık olmayacak 2) birbirine ihtiyacın olduğunda işlerini vs bırakıp 1 günlüğüne dahi olsa sevgilinin yanına gidilecek, 3) her fırsatta birbirinin yanına gidilip görüşülecek. 4) ayrılık çok dramatize edilmeyecek. 5) profit..
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yukarıda ki formül buluşmalarda korkunç bir profit sağlıyor.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?73,4567031
Öne çıkan mesajlar