QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sesu said: QueenofSpades said: uzaktan uzağa hiçbir ilişki yü-rü-meeez Öyle mi dersin? :) walla öyle derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 acil yardım göğüslere ihtiyacım var diye okuyan var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 evet. çok acil meme lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Çokakıllıadam said: Çıkar masaya vur söylendi mi? RaidenXelRu said: söylendi kibarca :P burtonesk said: masaya vurmasını iste, vurursa seviyor. baya kibarcaymış (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sora kız yok diye ağlınoyuz.a-ha kaçırdınız ayrıca gözden uzak olan gönülden de uzak olur.hayatınızını tek kızı/erkeği mi uzaktaki nedir. nası yürütüyosunuz uzun ilişki.kızları anlarım da erkekleri anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Kızları anlıyorsun da erkekleri neden anlayamıyorsun ben de onu anlamıyorum mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Saçmalık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 QueenofSpades said: uzaktan uzağa hiçbir ilişki yü-rü-meeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Yetemensiniz ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Dworgian said: QueenofSpades said: uzaktan uzağa hiçbir ilişki yü-rü-meeez ''en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan'' bence 2 taraf da istiyosa ilişkiyi,yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 çok denedim ben (biri 1.5 biri 1 sene) ama fiziksel uzaklık çok can yakıo. dokunmak istemek ama onun orada olamaması vs vs. gerek yok hiç (şahsi deneyimler sonucu kanaatimdir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 uzak mesafe ilişkisi söyle yürür. 1) her iki insan da birbirine maksimum güvenecek. saçma sapan kıskançlık olmayacak 2) birbirine ihtiyacın olduğunda işlerini vs bırakıp 1 günlüğüne dahi olsa sevgilinin yanına gidilecek, 3) her fırsatta birbirinin yanına gidilip görüşülecek. 4) ayrılık çok dramatize edilmeyecek. 5) profit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yukarıda ki formül buluşmalarda korkunç bir profit sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?73,4567031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar