Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 olm. http://www.facebook.com/video/video.php?v=1230901770158&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ne tür bir insan bu..ünlü olmaya mı kasıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hani bilmediğin yabancı dile eşlik edersin ya böyle şarkı sömzündelkilere benzer sesler çıkararak.. işte onun gibi.. ama daha kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApaciCobra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aahahah ya ölmedimi bu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bi kişiye de sokakta denk gelmez mi bu eleman ya.. biri dövse de aklı başına gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 annesi bunu içeri doğru doğurmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ağzına sçiyim ya sabah sabah sinirlerim bozuldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ama bu çoook eskiii :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 1,10 da geğirdımı o neydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kesin kafası güzel çekiyo abi bu videoları başka türlü olamaz yani. hal tavır falan bu videodaki pafküfcü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi adamın surat ajdara benziyo.o mu ki? kjsdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 açıldıydı hatta şaku şuku dansının ne olduğu tartışılmıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya nedense ben bu adamın tarzını ekşi sözlükte ki bruker e benzetiyorum hatta bir adım ileri gidip "ercik bruker dir hafız"diyerek konuyu noktalıyorum. çok benziyor yaptıkları salaklıklar."tüm dünyanın başı sağolsun ne lan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar