adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 şuan ana kart üzerinde sadece hard disk dolu olduğu için dvd-writer için yer yok takamıyorum usp ile bağlanan dvd writerler var mı varsa nekadar hangi markayı almalıyım edik: dalgınım yanlış yazmışım yada bu da yanlış bilmiyorum işte neyse ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 philips vardı bende gayet sorunsuz çok gereksiz oldukları için de ucuzlamışlardır bi arat nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 70-80 dolar mı euro mu ne daha dün teknosada gördüm. edit: başlık editlenmiş bende editlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 2. el cok az kullanilmi$ 50 liraya aldim. netbook icin ilac gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bende var samsung 100 liraya vereyim dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar