Valeron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 arkadaşlar 1 haftalığına sırbistana gidicem tatil amaçlı diyelim,yaşam koşulları taksi fiyatları,yeme içme fiyatları nedir ne değildir,nereleri gezmek görmek lazım bilgisi olan var mıdır ? ne kadar bi parayla çıkarım sırf yeme içme sıçma şekliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ucuzdur oralar kesin raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 raad ol geniş takıl orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sirp mw2 cileri tokatla bizim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 forumdaki odeon sırbistanda okudu orda evlendi şimdi orda mı italyada mı bilmiyorum görürse yazar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sirp kizlari da baya saglam gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yeni konu acmak istemedim sırbistanın yanında hırvatistanla da ilgili bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sırp kızları çok fenaymış bende araştırdım facebookta grup bile var serbian girls diye :d şöle ki kardeşim sutopu oynuyo oraya kampa gidiyolar bende onunla gidicem,tabi amacım ulaşm maliyetleri,gıda maliyetleri tarzı temel şeyleri öğrenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sirbistanda yasam derken 1 hafta demissin o yuzden iyidir. zaman uzadikca bok olur. 5 sene yasadim ilk 6 ayimin gecesini gunduzunu hatirlamiyorum. o bar benim bu bar senin dagitabilirsin bi gunde 3 tane kizla olabilirsin. taksi ucuzdur ama dikkat et yollari hep uzatirlar. gerci dikkat etmenin bi anlami yok yollari bilmedikten sonra :d hotel slavija diye sor orada bir turk donercisi var kapatmadiysa otobus duraginin orda kosede. orada yiyebilirsin domuz eti vs tiksintin varsa cunku acayip domuz tuketir sirplar. restorana gidersende Gula$ istersin ama 2 cesit yaparlar dana eti istedigini belirt. sokaklarda kiosk dedikleri bizim ekmek bufeleri gibi fast food yapan yerler var. oralardada tavuklu burger yersin. 2 senedir italyadayim ne oldu bitti haberim yok ama biraz pahalilanmaya baslamisti. bu dedigim burgerleri (pljaskavica) 80-100 dinar alabiliyosun ve doyuruyor. 80 dinarda 1 euro civariydi. baska kafana takilan bisey varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 mesela abi zrvejanin die bi yere gidilecek galiba mesela burasıyla belgrad arası ortalama taksi ne kadar tutar ? otobüs ücretleri neler ? bu arada euro kllanılıo die biliorum ama doğru mu ? domuz sıkıntısı yok yerim problem olmaz :p gece dışarı çıktım diyelim 1 bira iç ne kadar mesela ? başka başka ulaşım en önemli şey ulaşım maliyetleri daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sirbistan sinirlari icinde euro kullanilmaz yaygin ama bende euro var alirmisin dersen birine havada atlar. ama kazik yersin. bira gidecegin yere gore degisir .bakkaldan alirsan 2.5 litre plastik sisede turk parasiyla 1.5 milyona alabilirsin :d ama igrenctir ayri mesele. senin icecegin bira jelen cam sise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mekanlarda içki fiyatları türkiye'den ucuz ama yarı yarıya falan değil sadece ucuz. Boyun 1.85'in altındaysa komplekse gireceksin yalnız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi bu belgrad-zrenjanin arası 80km zrenjaninde en uygun otel 1 hafta için 900 kağıt,belgradda 600 kağıt şimdi hergün zrenjanine gidicem ve dönücem yani en az 1 sefer,160km yol eder,yol parası taksi-dolmuş-otobüs ne tutar acaba ne kadar saatte gider ? yani aradaki 300 lirayı kapatabiliosa belgradda kalmak daha avantajlıymış anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 güvenli biryer mi sırbistan? age of conan'daki sırplar çok şerefsizdi habire gankliyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gece 2 de elini kolunu sallaya sallaya gezen kizlar gormek cok mumkun. trde aksam oldumu bi korunma durtusu oluyor insanin icinde. o durtuye burada hic gerek yok. ben yani hic hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hırvatistan ile ilgili bilgi verecek yok mu vize bile istemiyorlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Baharda ve ya yazin vizesiz gidilebilecek en guzel ulkelerden biri Hirvatistan. Balkan ulkeleri arasinda en duzgunu belki. Dubrovnik ilk sirada, old city olayini cok guzel korumuslar/restore etmisler. Bu sebeple tarihi kulturel bir gezi olarak tercih edilebilir. Kale ici tastan evler, kafeler, restoranlar, dukkanlar ile dolu. Surlarin tepesinde dolasarak sehir turu atilabilir, guzel kareler yakalanabilir. Tabana kuvvet gezilir guzeldir. Cok kalabalik olur. Dogasi da guzeldir, denizi de; soguktur biraz. Biraz daha kuzeye gidilir Split gezilir gorulur. Betonlasma artar bu tarafta Bodrum'a benzer. Gece hayati asiridir, civisi cikmis denebilir, hap map olayi tavan yapar. Kizlari guzel, ama 1.75den baslar, can sikar Ne kadar sure tatil yapilabilir tekduzelesmeden dersen, altinda araba varsa 1 ay dalmacya kiyilarini gezebilirsin derim, yoksa 3-4 gun Dubrovnik icin yeter. Bu mevsim icin ise kayak merkezlerine bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 odchu said: Kizlari guzel, ama 1.75den baslar, can sikarben burayı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kısa herhalde arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 evet en kisasi benim kadar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerulat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 selam arkadaşlar muhabbet biteli baya bir olmus:) 25 ağustostan sonra 1 hafta civarı belgradda olucam . belgradda öğrenci olan veya oralarda olan yurdum insanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rusanmaz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 selamlar ben yenı uyeyım bılıyorsunuz sırbistanla türkiye arası vizeler kalktı sırbistanda gitsek çalışabilirmiyiz acaba ne iş olsa inşaat temizlik herşeyi yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rusanmaz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 selamlar ben yenı uyeyım bılıyorsunuz sırbistanla türkiye arası vizeler kalktı sırbistanda gitsek çalışabilirmiyiz acaba ne iş olsa inşaat temizlik herşeyi yapabilirim gerçekten zor durumdayım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 DoruK said: odchu said: Kizlari guzel, ama 1.75den baslar, can sikarben burayı anlamadım slav dior,at dior,bin gez dior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar