RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yılmadan inatla morrowind oynamaya devam ediyorum,sorun yok house hlaalu master ım bunun yanında thieves guild morag tong, blades(doğal olarak) ve telvanni ye bağlıyım(telvanni olayı hile ile) yapacak iş falan aradığım şiçöşin bu kadar üyeliğim var tıkanma şurada ald-ruhn thieves guşild bendenb mages gu,ilddeki bir tantoyu almamı istiyort(bu sırada orada kimse olmayacak) morag tong aynı guilddeki bir adamı kendi safımıza çekmemi istiyor telvanni daha fazla quest yapıp yükselmem için stronghold istiyor vivecteki thieves guild masterı ona gitmem için captain olmam gerektiğini söylüyor şimdi sorunu anlatıyorum ben daha önceden thieveslerin istediği tantoyu yürütüp sattım ve kime sattığımı hgatırlamıyorum o questi tamamlayamadığım için mages guilddeki adamlar dönmüyor ve bu yüzden morag tong un questini tamamlayamıyorum tanto questini yapamadığım için captainb olamıyorum ve bu yüzden vivecteki adama gidemiyorum buınun yanında telvanninin isteidği stronghold u da yaptıramıyorum çünkü o land deed i daha önce hlalu stronghold u için aldım bunlardan başka bir tek mages guild questleri var ve hem bir mage olmadığım için(thief/fighter char var) hemde sevmediğim için yaopmak istemiyorum bu şartlar altında sorundan kurtulmak içinb ne yapmalıyım??(construction setten bu tantoyu getirtebilirmiyinm mesela) yardımcı olursdanız çok m7utlu olurum[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 cons dan hemen bi paket yap içine bu devil tanto dan koy.. YAlnız benimde bir sorum olucak ben bu tnato yu bulamadım :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 birsürü guilde girince karışıyor bence de. Bak önerim baştan başla.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Telvanni ye hiç kasma çünkü kale yapamazsın zaten. Ya da emin değilim ama cons packten yapacan deed olayını da.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Morrowind in guzelligi, hatalarinin geri donusu yok :) Devil Tanto yu anca acip seyden yaratabilirsin, construction set den, Captain olman icin tum Thieves Guild gorevlerini bitirmen gerekiyor, en azindan Gentlemen Jim Stacey e gelene kadar.[hline]28:6:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bi ara yaratmayı denedim aynı özellikleri falan kopyalayarak bşir tane devil tanto oıluşturdum ama oyun içinde işime yaramadı biraz da coıns seti nasıl kullanacağımı bilmediğimdendir bana bunu nasıl yapacağımı anltabilecek bir gönüllü var mı???[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 belki de o item, quest item olarak damgalandıysa, aynısını yapsan bile işe yaramıyor olabilir. direk o item'ın kodunu bulup o şekilde yaratman lazım sanırım.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 asıl sorun benim onu nasıl yapacağımı bilmemem işe yarar mı bilmiyorum amka cons set te bir açtığımda devil tanto nun quantity sşinde 0 yazıyordu[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 YA BENIM ÖLDÜRDÜĞÜM SORCERESS SUYA DÜŞÜP ÖLDÜ CESEDİNE BAKAMIYORUM BEYLER GİTTİ GÜZELİM WARLOCK'S RING+REPUTATION OFFFFFF OFFFFFF ! LOAD DA YOK ![hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Cons'tan aradığın Tanto'yu bulunca Item ID'si mi nesiyse onu tam olarak not eder ve konsoldan GetItem gibi bir komutla ID'yi kullanırsan işe yaraması lazım. Çünkü yaklaşık 6 ay önce ben de Hlaalu için görev yaparken uyduruk bi kağıt parçası diye attırıverdiğim bi zımbırtı başıma bela olmuştu da... Komutu tam hatırlamıyorum kusura bakma, biraz araştırırsan kolaylıkla bulabileceğine eminim, ben sadece yol göstermek istedim. İyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 warlock's rıng uzulunecek bır ıtem degıl tam hatırlamıyom 2 tane %10 %20 arası ozellık (when used) veren geyık bır yuzuk speed ve spell absorb mu oyle 2 sey ama geyık yanı degmez ...[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Volfied, 27 Haziran 2003 06:40 tarihinde demiş ki: en azindan Gentlemen Jim Stacey e gelene kadar ya F.Guild için bu Jim Stacey denen adamı öldürmek lazım. Kendisi vivecte Sirine Frailine's bookstore diye biyerdeymiş ama Vivecteki bütün cantonlara baktım Jobasha's rare books tan başka kitapçı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar