Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sims City 3000

Llama

Öne çıkan mesajlar

suyu yer altından evlerin bulundugu karelere ucu acık su borusu seklinde götürüp bırakıcaksın...
Elektirik içinse evlerin en yakın karesinden bir hat geçirmen yeterli oluyor..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Eternal
Sosyal ağlarda paylaş

müzikleri süpoerdir bunun da diğer maxis oyunları gibi, ara ara halen kendi kendime mırıldanıyorum saksafonlu parçayı, hani dı nın nının nı nın! dıt nı nı dınınıııı diye gideni.. :)

sırf şimdi install edesim geldi o parçanın ismini bulup net'ten indirmek için, sen bakarsan yazar mısın.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 13 Temmuz 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
müzikleri süpoerdir bunun da diğer maxis oyunları gibi, ara ara halen kendi kendime mırıldanıyorum saksafonlu parçayı, hani dı nın nının nı nın! dıt nı nı dınınıııı diye gideni.. :)

sırf şimdi install edesim geldi o parçanın ismini bulup net'ten indirmek için, sen bakarsan yazar mısın.. :-p

Evet nerden bulucaz onu ya hemen bi sayfaya bakıyım da buluyum samcim bi dakka :)[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Eternal
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah be, süpersin valla sevaba girdin.. :)

ekleme: ismi neydi onu hatırlayan var mı? :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

[Bu mesaj Sam tarafından 13 Temmuz 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 13 Temmuz 2004 15:11 tarihinde demiş ki:
eyvallah be, süpersin valla sevaba girdin.. :)

ekleme: ismi neydi onu hatırlayan var mı? :-p
Sanırım building..
çünkü hep pause yapıp build yaparken o girerdi..
ben hepsini indiriyorum bakalım..
yok building degil..
[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Eternal

[Bu mesaj Eternal tarafından 13 Temmuz 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 13 Temmuz 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
night life o sarkının adı

yok yok bulduk
sim broadway adı..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Eternal
Sosyal ağlarda paylaş

nasi download ederis bunu warez 'i yokmudur :p[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sam in dedigi nightlife :)
dın dın deyince benim direk aklıma sim boardway geldi..ondada dın dın olayları varya..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Eternal
Sosyal ağlarda paylaş

o sanıyorum, bir de onu indireceğim. bu sim broadway de süper ama o bele bele dile pelesenk olan bişiydi.. :-p

adsl de bağlansın radyo programımda habire böyle süper oyun soundtrackleri çalacağım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

o dediğin sc 4'te bile yok.. :) aslında 3 tür olsa en güzeli olurdu, yeraltı, yerüstü normal ve yerüstü yüksek gerilim. sc 5 için bekliyorum şahsen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...