Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 evlere elektırık goturemıyorum yardımcı ola bılırmısınız bırde su[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 suyu yer altından evlerin bulundugu karelere ucu acık su borusu seklinde götürüp bırakıcaksın... Elektirik içinse evlerin en yakın karesinden bir hat geçirmen yeterli oluyor..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 müzikleri süpoerdir bunun da diğer maxis oyunları gibi, ara ara halen kendi kendime mırıldanıyorum saksafonlu parçayı, hani dı nın nının nı nın! dıt nı nı dınınıııı diye gideni.. :) sırf şimdi install edesim geldi o parçanın ismini bulup net'ten indirmek için, sen bakarsan yazar mısın.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Sam, 13 Temmuz 2004 15:04 tarihinde demiş ki: müzikleri süpoerdir bunun da diğer maxis oyunları gibi, ara ara halen kendi kendime mırıldanıyorum saksafonlu parçayı, hani dı nın nının nı nın! dıt nı nı dınınıııı diye gideni.. :) sırf şimdi install edesim geldi o parçanın ismini bulup net'ten indirmek için, sen bakarsan yazar mısın.. :-p Evet nerden bulucaz onu ya hemen bi sayfaya bakıyım da buluyum samcim bi dakka :)[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Vallahi buldum.. :) Buyrunuz[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eyvallah be, süpersin valla sevaba girdin.. :) ekleme: ismi neydi onu hatırlayan var mı? :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 13 Temmuz 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Sam, 13 Temmuz 2004 15:11 tarihinde demiş ki: eyvallah be, süpersin valla sevaba girdin.. :) ekleme: ismi neydi onu hatırlayan var mı? :-p Sanırım building.. çünkü hep pause yapıp build yaparken o girerdi.. ben hepsini indiriyorum bakalım.. yok building degil.. [signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Temmuz 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 night life o sarkının adı[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: EarS, 13 Temmuz 2004 15:48 tarihinde demiş ki: night life o sarkının adı yok yok bulduk sim broadway adı..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… avp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 nasi download ederis bunu warez 'i yokmudur :p[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 nightlifeda da saksafon var ayrıca samin dı dısına uyuyor baya :)heh[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 Temmuz 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Evet sam in dedigi nightlife :) dın dın deyince benim direk aklıma sim boardway geldi..ondada dın dın olayları varya..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o sanıyorum, bir de onu indireceğim. bu sim broadway de süper ama o bele bele dile pelesenk olan bişiydi.. :-p adsl de bağlansın radyo programımda habire böyle süper oyun soundtrackleri çalacağım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yok arkadaşlar bu da değil, ben bulunca gene yazarım buraya. bu da çok güzel ama o şarkı biraz daha hareketliydi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 elektırık dıreklerının boyutu ayarlanıyormu dırek boyle seyırler arası hat gıbı okuz gıbı buyuk[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 o dediğin sc 4'te bile yok.. :) aslında 3 tür olsa en güzeli olurdu, yeraltı, yerüstü normal ve yerüstü yüksek gerilim. sc 5 için bekliyorum şahsen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Sims City 3000 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Sam, 13 Temmuz 2004 15:04 tarihinde demiş ki: müzikleri süpoerdir bunun da diğer maxis oyunları gibi, ara ara halen kendi kendime mırıldanıyorum saksafonlu parçayı, hani dı nın nının nı nın! dıt nı nı dınınıııı diye gideni.. :) sırf şimdi install edesim geldi o parçanın ismini bulup net'ten indirmek için, sen bakarsan yazar mısın.. :-p Evet nerden bulucaz onu ya hemen bi sayfaya bakıyım da buluyum samcim bi dakka :)[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Vallahi buldum.. :) Buyrunuz[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eyvallah be, süpersin valla sevaba girdin.. :) ekleme: ismi neydi onu hatırlayan var mı? :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 13 Temmuz 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Sam, 13 Temmuz 2004 15:11 tarihinde demiş ki: eyvallah be, süpersin valla sevaba girdin.. :) ekleme: ismi neydi onu hatırlayan var mı? :-p Sanırım building.. çünkü hep pause yapıp build yaparken o girerdi.. ben hepsini indiriyorum bakalım.. yok building degil.. [signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Temmuz 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 night life o sarkının adı[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: EarS, 13 Temmuz 2004 15:48 tarihinde demiş ki: night life o sarkının adı yok yok bulduk sim broadway adı..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… avp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 nasi download ederis bunu warez 'i yokmudur :p[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 nightlifeda da saksafon var ayrıca samin dı dısına uyuyor baya :)heh[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 Temmuz 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Evet sam in dedigi nightlife :) dın dın deyince benim direk aklıma sim boardway geldi..ondada dın dın olayları varya..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o sanıyorum, bir de onu indireceğim. bu sim broadway de süper ama o bele bele dile pelesenk olan bişiydi.. :-p adsl de bağlansın radyo programımda habire böyle süper oyun soundtrackleri çalacağım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yok arkadaşlar bu da değil, ben bulunca gene yazarım buraya. bu da çok güzel ama o şarkı biraz daha hareketliydi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 elektırık dıreklerının boyutu ayarlanıyormu dırek boyle seyırler arası hat gıbı okuz gıbı buyuk[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 o dediğin sc 4'te bile yok.. :) aslında 3 tür olsa en güzeli olurdu, yeraltı, yerüstü normal ve yerüstü yüksek gerilim. sc 5 için bekliyorum şahsen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Sims City 3000 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Sam, 13 Temmuz 2004 15:11 tarihinde demiş ki: eyvallah be, süpersin valla sevaba girdin.. :) ekleme: ismi neydi onu hatırlayan var mı? :-p Sanırım building.. çünkü hep pause yapıp build yaparken o girerdi.. ben hepsini indiriyorum bakalım.. yok building degil.. [signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Temmuz 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 night life o sarkının adı[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: EarS, 13 Temmuz 2004 15:48 tarihinde demiş ki: night life o sarkının adı yok yok bulduk sim broadway adı..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 nasi download ederis bunu warez 'i yokmudur :p[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 nightlifeda da saksafon var ayrıca samin dı dısına uyuyor baya :)heh[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 Temmuz 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Evet sam in dedigi nightlife :) dın dın deyince benim direk aklıma sim boardway geldi..ondada dın dın olayları varya..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o sanıyorum, bir de onu indireceğim. bu sim broadway de süper ama o bele bele dile pelesenk olan bişiydi.. :-p adsl de bağlansın radyo programımda habire böyle süper oyun soundtrackleri çalacağım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yok arkadaşlar bu da değil, ben bulunca gene yazarım buraya. bu da çok güzel ama o şarkı biraz daha hareketliydi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 elektırık dıreklerının boyutu ayarlanıyormu dırek boyle seyırler arası hat gıbı okuz gıbı buyuk[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 o dediğin sc 4'te bile yok.. :) aslında 3 tür olsa en güzeli olurdu, yeraltı, yerüstü normal ve yerüstü yüksek gerilim. sc 5 için bekliyorum şahsen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Sims City 3000 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yok arkadaşlar bu da değil, ben bulunca gene yazarım buraya. bu da çok güzel ama o şarkı biraz daha hareketliydi..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 elektırık dıreklerının boyutu ayarlanıyormu dırek boyle seyırler arası hat gıbı okuz gıbı buyuk[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 o dediğin sc 4'te bile yok.. :) aslında 3 tür olsa en güzeli olurdu, yeraltı, yerüstü normal ve yerüstü yüksek gerilim. sc 5 için bekliyorum şahsen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Sims City 3000 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 elektırık dıreklerının boyutu ayarlanıyormu dırek boyle seyırler arası hat gıbı okuz gıbı buyuk[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 o dediğin sc 4'te bile yok.. :) aslında 3 tür olsa en güzeli olurdu, yeraltı, yerüstü normal ve yerüstü yüksek gerilim. sc 5 için bekliyorum şahsen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Sims City 3000 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar