Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm kol dövme-fiyat-yer

Öne çıkan mesajlar

• 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
abi google'da arattım bu başlık çıktı ahaha

fullarm dövme hayali mvar benim de renkli olacak ve ince işçilik olacak. kaç bin liraya patlar, fikri olan var mı?
Mesaj tarihi:
3-4k çekene hiç yaptırma bile
düzgün bir dövmeci renkli kaplamaya en az 10k ister, gerçekten iyi olanlar en az 15k
kolun yüzey alanına göre de değişir fiyat elbette ama zaten çiroz kola hiç yaptırma daha iyi
Mesaj tarihi:
dövmeniz yoksa zaten kol kaplatmak nedir?
önce ufak bir dövme ile çok gözünün önünde olmayacak bir yerden başalnır sonra devamı gelir. kolu kaplatma işi ise dövmenin şekline bağlı olarak zamana yayılır. hem maddi olarak öldürmez hemde milyon defa girip çıkacak olan o iğneleri biraz daha az dert edersin.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

dövmeniz yoksa zaten kol kaplatmak nedir?
önce ufak bir dövme ile çok gözünün önünde olmayacak bir yerden başalnır sonra devamı gelir. kolu kaplatma işi ise dövmenin şekline bağlı olarak zamana yayılır. hem maddi olarak öldürmez hemde milyon defa girip çıkacak olan o iğneleri biraz daha az dert edersin.

pardon da nerden biliyorsun dovmem olmadigini?
bitch stamp var bende hih
Mesaj tarihi:
hiç dövmesi olmayan adam kol kaplattırma malı zira hayal kırıklığı olabilir. dövmesi olan adam da fiyat hakkında 3 aşağı 5 yukarı fikir sahibi olur şayet sarhoşken arkadaşına yaptırmadıysa.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

mantık meselesi. düzgün dövmeciye giderse de aynı şeyi söyleyecektir.
hiç uçak kullanmadan f-16 kullanayım gibi bişi yok abarttım ama öyle.

çok mantıklıymış abi
  • Yeni Oluştur...