synorin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kız arkadaşımın fotoğrafını büyütüp poster gibi yaptırmak istiyorum. Kaliteli kağıda falan. Yaptırabileceğim bir yer bilen pati var mıdır? edit:böyle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 daha önce açılmıştı sanırım, ararsan belki bulabilirsin. internette yapan siteler de var ama büyük yaptırınca nasıl yolluyorlar zarar vermeden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya öyle inanılmaz büyük olmasına da gerek yok ama küçücük de olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çokakıllıadam yapmıştı sanırım, benziyonuz zaten siz :p sonuç pek iyi değildi galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 benziyonuz derken? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ne bileyim ben hep aynı karakter geliyo aklıma sizi düşününce sdf valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahah iyimiş kötü oluyosa hiç yaptırmayalım paralar da suyunu çekti zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben bir poster yaptırmıştım, pek de küçük değildi 40 ytl çok yüksek bir çözünürlükte de değildi beşiktaştaki her ozalitçi yapar edit: bende sonuç baya iyiydi ama düz foto değil, background atıp baya baya kastırmıştım ps'de... foto üstüne kendim boyadım, sildim herşeyini o yüzden yok hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yaptıranlar sevgülüsünden ayrıldı, uyarıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahah evt. bir de mağarada mı yaşıyorsunuz çıkın bi bakın sokağa alışveriş merkezlerine şehre inin arada. sağa sola bakının. bu tarz şeylerin cevabını alırsınız genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boyle sacma isler yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Birincisi ozalitçilerde yaptırabilirsin. İkincisi, YAPTIRMA. Çok kötü bi fikir, daha yaratıcı ol bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sen iskeleti poster yaptır duvarına as bence vakit yakınken sonra ağlarsın bak ne yaptım diye :) tecrübeyle sabit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bütün ozalitçiler yapıyor evet. Benim bir arkadaşım doğum günümde benim posterimi yaptırmıştı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kupa yaptır o içine sıcak su koyunca atar yapanlardan =) çok şirin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 düz resim yaptırcaksan gerek yok bence de ama orjinal bir şey olcaksa niye olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 copry said: kupa yaptır o içine sıcak su koyunca atar yapanlardan =) çok şirin olur o kupalar nerden yaptırılıyo ps:abi burası fatih mağara gibi bişe zaten poster sorsan poster ne derler tecrübeyle sabittir hem günah kız arkadaşın resmine bakmak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben dogru hatırlıyorsam yaptıran kisi kız arkadasından ayrılmıstı yaptırdıktan sonra. yoksa o baska bi kisiselmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 o kupalardan yaptırdımdı ben 2,5 yıl önce falan, o zamanlar yeniydi o dalgametreler, çogzel bişey lan aklınızda olsun fotoğrafçılar yapıyor onu, alışveriş merkezlerinde falan oluyo yapan fotocular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Fistan said: bir de mağarada mı yaşıyorsunuz paticikte yaşıyolar>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Arkadaşım bak rica ediyorum, yaptırma. Bu arada unutun lan artık şu olayı poster hediye ettiği için terk edilen adam olarak tanınmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi tam imza yapılırmış da, benim imzam iyi imza arayan arkadaşlar üstteki mesajı şapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 gönder bana ben yaparım hangi şehirdesin eger öyle imkanın yoksa kuşe kagıt yada mat fotograf kağıdına bastır cok güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi biraz düşün kız arkadaşın dahaçok seven taraf değilse neden senin kendisini poster yapmanı sevsin ki. bu soruya cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar