Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavşanım Öldü..!

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

said:
edi, 09 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
bozo bir sivas kangal, sahip olmasi epeyce zor :) ama artik hicbir sey yapmiyor, zaten 1 yasinda falan kedilere kasdetmeye basladi, 2 yasindan once de yapmamasi gerektigini ogrendi. ama tabi bi kediyi yakaladigini gordugun anda sen bir sey yapana kadar kedi coktaaaan gitmis oluyordu ne yazi ki. bi de bozoyu biz satin almadik, hayvan satin almayi sevmiyorum, karsiyim vs vs, babamin bi arkadasinin kangal'i yavrulamisti, biz de aldik bunu, o kadar guzeldi ki, ama tabi inanilmaz bir hizla buyuyorlar, su anda 8 yasinda, kucuk bir at kivaminda :)

iste ben de bu noktaya getirecektim konuyu zaten.

insanlar boylarindan buyuk kopek aliyorlar.

sonra bir bakiyoruz gazetede manset : dragon kopegi komsuyu yedi.

gucunuz hangisine yetiyorsa o boyda kopek alin arkadaslar ? oyle ustune binip gidebileceginiz boyutta kopegi ne yapacaksiniz artik tasit olarak araba kullaniliyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam almak baska. ama terbiye etmek de mi yok ?

bir kusa ataga kalktiginda usturuplu bir ayari alan kedi bir dahaki sefere 2 kere dusunur. 3. ayari alinca, hele benden almissa 4.sunde aklina getirmez.

verecektin ayari yaptigi ilk terbiyesizlikte halledecektin isi. haaa ben onu doversem o beni yer diyosan e o zaman o hesaplamayi basta yapman lazimdi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

terbiye etmek var zaten iste, 1 yasinda dalasmaya basladi kedilere, gaste ile dovmek yardimiyla 2 yasina gelmeden aldik onunu :) bu arada inanmassiniz belkim ama, adam korkuyo benden hala :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

gevsek sarilmis gasteyle dovmek en iyi kopek terbiye yollarindan biri, hem hayvanin cani acimiyo, hem kendisine kizildigini anliyor hem de cok ses ciktigi icin korkup bi daha yapmiyo :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman şöyle yapsan nasıl olur hani arkadaşlarla yapardık bilirmisiniz bilmem elini boşluk yapıyorsun sonra arkadaşının kafasına vuruyorsun acıtmıyor ama böyle ceviz kırarmış gibi ses çıkıyor.Hem eğlenceli olur hem belki kopek kemiklerim kırıldı falan zanneder :D[signature][hline]Ammoırndıedliilkldeern ssiokkearriimm
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz, kopege kizarken vurulacaksa bunu el disinda bir malzemeyle yapmak gerekir, aksi takdirde hayvancagiz onla sakalasip oynamak istediginde korkar, senden uzaklasir, yani kopege elle vurulmaz, cunku hayvanlarda hem sever hem dover mantigi yok. :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

köpeğe elle vurulmaz, çünkü ondan sonra sevmek için elinizi uzattığınız her seferde tedirgin olabilir.

kıvrık gazete gerçekten iyidir, zaten başka türlü elinize alacağınız bir şey değil. benim tarçın'ım gazeteyi kıvırdığımı görünce büzüşürdü hemen, vurmama bile gerek kalmazdı hiç :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 09 Temmuz 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
kukremek asil onemli nokta diyorum tekrar.

heh bence de. ama zaten bir zaman sonra kükremeye de gerek kalmıyor, benimki şu anda kükrememi gerektiren durumlarda bana 5 metreden fazla yaklaşmaz mesela.

benim oğlan da akbaş edi, 45 kg falan, ama kuzu gibidir. saldırganlığı ev kapısını anahtarla açanlara karşıdır sadece, bir de ormandayken karşılaştığımız hareket eden herşeye. maalesef milli park görevlileri de dahil buna =P[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
...kaliteli adult forum olacaksın...
Sosyal ağlarda paylaş

1. paticik ayaklanması çoktan oldu bitti kaçırmışsınız efendim siz :-P Biz tanklar toplar tüfekler 3 kez çarpıştık.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

2.'yi de kaçırdın. Dediğim gibi biz üçledik sen artık 4.süne çık :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...