Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 umarım hala arkadaşın deildir, bigün aç kalınca senin de oranı buranı kemirip soora suçu doğaya atabilir. ya da arkadaş hangi kabiledenmiş bi sorsana.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 tavşanların ömrü zaten kısa diye biliyorum ben eninde sonunda ölcek ve üzülceksin bence hiç besleme daha iyi uzun ömürlü bişi al Kaplumbağa olabilir veya bukalemun al benim gibi gayet hoş hayvanlar[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler [Bu mesaj kermit_frog tarafından 09 Temmuz 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bu arada bi altyazi gecmeden edemicem, kedilerin kopeklerin kaptigi hayvanlara uzuluruz, ama doga kanunu diyerek teselli bulabiliriz, fakat bizim insanligimizin da doga her durttugunde cevap vermemekte oldugunu da unutmamaliyiz, bi de burasi cok sukur ki pek hayvan sever bi forum, onu da unutmamliyiz[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 uzun ömürlü bişii istiosan pet şişe al.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 güzel espri yazayım bi yere bunu :P[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 LOL bu arada kaplumbağa alırsan o sana üzülür öldün diye bea :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 su kaplumbağası al akvaryum al içine ne varsa doldur yap bişiler ama bukalemun tavsiye ederim kolunda yürürken adamın süper bi kaşındırıyo :P[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Ouz_UFO, 09 Temmuz 2004 16:42 tarihinde demiş ki: LOL bu arada kaplumbağa alırsan o sana üzülür öldün diye bea :-) Puhaha düşünsene msj atıyomuş buraya azrail sahibimi aldı falan diye :D iğrenç mi oldu :p[signature][hline]Ammoırndıedliilkldeern ssiokkearriimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yok bu daha iyiydi öncekilerden :P[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: kermit_frog, 09 Temmuz 2004 16:45 tarihinde demiş ki: yok bu daha iyiydi öncekilerden :P Hacılar böyle yorumlar yaparsanız iyi olur bakın kendimi geliştirmeye başlamışım yavaş yavaş.Saolasın[signature][hline]Ammoırndıedliilkldeern ssiokkearriimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 pet şişemi lol :lol: vallaha kaplumbağa'da besledim oda öldü bayağı oldu ama onu besleyeli ölümüne yakın hayvanın kabuğu yumuşamıştı öyle öldü yoksa taş gibiydi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ona uranyum denk gelmiştir mutastastyona uğrammıştır lo *! elinde süpürgeyle uranyum süpürür * kaçılın lağğ![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 başın sagolsun[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hayvan besleme sen. ugursuzsun.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Temmuz 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Dojorel, 09 Temmuz 2004 16:55 tarihinde demiş ki: hayvan besleme sen. ugursuzsun. ohaha küfür etseydin adama??[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Dojorel, 09 Temmuz 2004 16:55 tarihinde demiş ki: hayvan besleme sen. ugursuzsun. oha falan oldum yani bittin sen artık dojorel bitti ilişkimiz buraya kadarmış ah ah.. :( :-p [signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ [Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Temmuz 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bu kacinci hayvan, sormak istiyorum.. elmayra oldun iyice.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: edi, 09 Temmuz 2004 16:19 tarihinde demiş ki: tavsani aynen kapiyorlar valla, ama genellikle kediler yapiyor bunu, kopeklerin cogu ellesmiyor pek canli yaratiklara, kediler daha bi avci oluyorlar. bi de hayvanlar oldurebiliyorlar, bir yerde normal karsilamak lazim ama yapmamayi da ogretmeye calismali. benim bozom kedileri oldurmemesi gerektigini ogretene kadar 20 tane goturmustur rahat. akademik barbarlik. benim kedim daha bir canlinin hayatina kasdetmedi. sahip olamayacaksaniz niye hayvan aliyorsunuz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Dojorel, 09 Temmuz 2004 17:15 tarihinde demiş ki: bu kacinci hayvan, sormak istiyorum.. elmayra oldun iyice. hmm bu kaçıncı hayvan bilmiyorum :-p vallaha 1 tavşan sende öldü diğerini burada kedi kaptı...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bende olene su vermemissiniz gunlerce. hayvancik oluverdi iki gunde.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Temmuz 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 en ii si benim gibi yapacan biri öldüyse daha almıycan onun yasını tutacan :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Dojorel, 09 Temmuz 2004 17:48 tarihinde demiş ki: bende olene su vermemissiniz gunlerce. hayvancik oluverdi gunde. hem su vermedik hem su vermediniz.. ama benim suçum değildi o migrostaki bana tavşan satan adamın suçuydu...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: unity100, 09 Temmuz 2004 17:42 tarihinde demiş ki: said: edi, 09 Temmuz 2004 16:19 tarihinde demiş ki: tavsani aynen kapiyorlar valla, ama genellikle kediler yapiyor bunu, kopeklerin cogu ellesmiyor pek canli yaratiklara, kediler daha bi avci oluyorlar. bi de hayvanlar oldurebiliyorlar, bir yerde normal karsilamak lazim ama yapmamayi da ogretmeye calismali. benim bozom kedileri oldurmemesi gerektigini ogretene kadar 20 tane goturmustur rahat. akademik barbarlik. benim kedim daha bir canlinin hayatina kasdetmedi. sahip olamayacaksaniz niye hayvan aliyorsunuz. bozo bir sivas kangal, sahip olmasi epeyce zor :) ama artik hicbir sey yapmiyor, zaten 1 yasinda falan kedilere kasdetmeye basladi, 2 yasindan once de yapmamasi gerektigini ogrendi. ama tabi bi kediyi yakaladigini gordugun anda sen bir sey yapana kadar kedi coktaaaan gitmis oluyordu ne yazi ki. bi de bozoyu biz satin almadik, hayvan satin almayi sevmiyorum, karsiyim vs vs, babamin bi arkadasinin kangal'i yavrulamisti, biz de aldik bunu, o kadar guzeldi ki, ama tabi inanilmaz bir hizla buyuyorlar, su anda 8 yasinda, kucuk bir at kivaminda :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eee edi hanım zordur tabi kocaman kangal yönetmek :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kangal yonetmek diye bisey yoktur efem, kangal sizi yonetir, sikiysa karsi cikin :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar