BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aga kesin TW ler planladi bizde ise yariyoruz bizde bisile ryapiyoruz diye
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 olm bu arada bize rakip olan sitenin kendininde ibne temali olmasi iyiymis ya inci sozluk paticige karsi http://www.notredamesucks.org/clausen.jpg
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 AHAHAH "yaratik osman" kim? http://inci.sozlukspot.com/w/beyler-paticik-com-a-sald%C4%B1ral%C4%B1m/ 21. entry.
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ve silinen konu görünüyor ? http://forum.paticik.com/read.php?2,4558169
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 şimdi burdan acc alıp undercover çalışsak?
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 küfür neyine saldırcanız göt herifler incinin? zaten saldırık bi halde inci, geçicen o işleri
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Nosfe said: saldırmak için aggroya falan ihtiyaç durmuyolar pek bu çok kötüymüş ya. of ehe.
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahahah, gittim okudum paticik diye aratip, adamlar resmen pis leş ve cok komik ahaha, entry-nick uyumlari var, sandalyeden dustum bi tanesine. nedir bu sitenin olayi, boyle her gun bir site sec saldir seklinde mi?
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 of bu bünyeleri seçip ayıklayan bir grip türü yok mu lol, oksijen israfı.
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adamların savunucusu olmak istemiyorum ama envai çeşit ıvırzıvırı gereksiz şeyi yapıpı sadece küfür ediyo diye adamlara saldırmak çok güzel bişey gerçekten.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ayrıca nosfe'nin verdiği video süper başarılı bi trolleme örneği olmuş. bravo diyorum
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi onu bırak biraz önce ülketv'de bunu aynen okuttular. inci diliyle caps bulursam onu da koyucam. ağlıyorum gülmekten böyle şey olmaz. "iyi akşamlar; 3 yıl önce boşanmış, 34 yaşında dul bir bayanım, yaklaşık 7 yıldan beri, sözlük dizinleri oluşturan bir şirketin şirket merkezinde muhasebe elemanı olarak çalışıyorum. işyerinde çalıştığım departmanda fazla sayıda erkek olması nedeniyle bir takım rahatsızlıklar içerisindeyim. Şık giyinmeyi ve özellikle inci takılar takmayı çok seviyorum. iş arkadaşlarımdan bir grup erkek taktığım bu inci takılarla ilintili olarak; - bugün yine inci gibisin - incilerini dizmişsin - dişlerin inci gibi vs. gibi yakıştırmalarla sözlü tacize varacak derecede bana takılıyorlar. ilk başlarda pek umursamamama rağmen, bu söyledikleri laflara ilişkin olan rahatsızlıklarımı amirime bildirdim o da bana - yalan mı inci gibi pırıl pırılsın, hem inci de sana çok yakışıyor diyerek takıldı. Ve sonra beni akşam yemeğe çıkartmak istedi. Benim sorum bu yaşadıklarımdan dolayı iş akdimi haklı nedenle feshedip ihbar ve kıdem tazminatımı alabilir miyim? Teşekkürler Mehpare Kasapoğlu " edit: program devam ediyor gençlerden biri yayına bağlanmaya kasıyor. sonucu merak eden varsa http://www.yayin.tv.tr/play.stream.php?id=3
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 inci sözlüktekileri amma eleştirmişsiniz lan hepsi senin benim gibiler. evet senin gibiler de.egleniyorlar.
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ikincisi de bu biraz önce okudu "iyi akşamlar ben ankara'da bir şirkette sekreterlik yapıyorum yaklaşık 2 sene oldu işe gireli. fakat yeni farkına varmaya başlıyorum ki patronumun bazı davranışları cinsel taciz içerikli hareketler ve sözler içeriyor. en son 2 gün önce geçen gün rüyamda seni gördüm inci dedi ve bu artık beni çok rahatsız etti. lütfen bana bir çözüm yolu tavsiye edin. saygılar inci yurttaş "
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 o_O!! abi adamlar iyi.. buraya sataşmaları gereksiz bi hareket aslında. kalkıp bu işlerle uğraşıp tv falan trollemek çok daha zevkli hani. tr'de yasalar fazla sert. özellikle malumunuz internet bayağı sabıkalı hale geldi. bu gibi yerlere yaptıkları trollemelerde ettikleri küfürlerin peşine düşsen adam başı 2000tl tazminat alabiliyorsun yuvarlak. tabii gıcık kapan birisinin site kapattırması da ayrı bir dert öbeği. garip bi hal işte. nette site basıp, sağa sola küfür yazmak yerine sağlam saldırılara devam etsinler bence. bayağı sağlam kafaya almışlar kanalları. helal olsun...
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Adamlar basarılı troll saygı duydum.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahah incide baslık var adamın biri liseliler yatsın artık saglam muhabbet dönsün yazmış euhe
Öne çıkan mesajlar