Ren Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 inci sözlük publice kapanmış lan. 20 martta sanırım birşeyler dönmüş diyorlar. kimse de konuşmuyormuş ne oldu acaba. bilen duyan haber edebilir mi? merak ettim.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ya milleti facebooktan kız accountlarıyla kandırıp 1 nisanda aynı yerde toplamaya çalışıyorlar. onla ilgili bir terslik olmasın diye engellediler sanırım ziyaretçileri.
liberal Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 takip etmedim bende de sanki başka bi olay var gibi. en son üyeliği falan edu.tr üzerinden yapılması zorunlu mu olmuş neymiş. liseli kaydolamayacak yani.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Myshkin said: ya milleti facebooktan kız accountlarıyla kandırıp 1 nisanda aynı yerde toplamaya çalışıyorlar. onla ilgili bir terslik olmasın diye engellediler sanırım ziyaretçileri. ne kadar orijinal
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 liberal said: takip etmedim bende de sanki başka bi olay var gibi. en son üyeliği falan edu.tr üzerinden yapılması zorunlu mu olmuş neymiş. liseli kaydolamayacak yani. ahaha
Öne çıkan mesajlar