Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 yaş dişim offf :(

Seperate

Öne çıkan mesajlar

çok acır..
büyük geçmiş olsun..
sana sunu tavsiye ediyorum
pamuk al rakıya batır disine koy rahatlatır biraz..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 17 Temmuz 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
çok acır..
büyük geçmiş olsun..
sana sunu tavsiye ediyorum
pamuk al rakıya batır disine koy rahatlatır biraz..

abi koyarım koymasına da rakıyla kötü anılarım var kusarım :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 17 Temmuz 2004 01:08 tarihinde demiş ki:
abso evrim dedi de bi evrim teorisi geldi aklıma...

şu yeni doğan bebeklerin kafalarında bi açıklık olur ya o bi kaç hafta sonra kapanır hani...

Onun zamanında 3. bi göz olduğunu idda eden bilim adamları var hava durumunu her daim gözlemleyebilmek için...

O kısıma bıngıldak denir ve bebeğin beyin gelişimi için çok öenmlidir. Yaklaşık 1 yaşına kadar yavaş yavaş kapanır. Kafatasının kıkırdakımsı yapısıdır ve kemik bölümlerinin birbirine yakın yerlerinde olup doğum sırasında bebeğin annenin kalçalarından geçmesi aşamasında inanaılmaz şekilde kafatasının esnemesinde başrolü oynar. Hehehe yeni bebek sahibi olan biri olarak biliyorum :) Ayrıca bebeklerin sıkça dümeleri sırasında başlarına aldıkları darbelerin etkisini beyine sıfıra yakın hale getirir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

hmm benim alt çenedekiler paralel çıkıyordu çeneye ameliyat oldum aldırttım sonra üstleri de altta karşılığı yok diye çektiler toplam 800 milyona yakın para verdim arkası boş kaldı ama zaten kullanmıyordum ki :/ evrimin olayı işte :) geçmiş olsun doğum günün kutlu olsun :)[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seperate, 17 Temmuz 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
harbi ayvayı yedik şimdi tatile gidicem pazartesi ve ısırdığımda nedenini bilmediğim bir ağrı var sol çenemde heuheuh

Hocam sen iyisin gene benim 20 yaş dişlerim çekildi.. Bi tanesini çıkaramadılar yaklaşık 45dk uğraştılar en sonunda kesip çıkardılar.. Çıkardıktan sonra ağzımdan diş parçası temizledim adam parçalamış dişi çıkarcam diye(uyuşturucuyu bulandan allah razı olsun)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...