Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bu arada kişisel bir konuyla baya işgal ettim forumu..Gerçekten kusura bakmayın.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 çok acır.. büyük geçmiş olsun.. sana sunu tavsiye ediyorum pamuk al rakıya batır disine koy rahatlatır biraz..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Eternal, 17 Temmuz 2004 21:34 tarihinde demiş ki: çok acır.. büyük geçmiş olsun.. sana sunu tavsiye ediyorum pamuk al rakıya batır disine koy rahatlatır biraz.. abi koyarım koymasına da rakıyla kötü anılarım var kusarım :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 o kesmez beni direk haşhaş çiğnicem ben :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 oha be eternal hiç uğraşmayın damara enjekte edin bari :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ya bi dakka bu ne şimdi? benim yaşım 15, benim azı dişlerim var onlarmı 20 yaş dişi? yoksa onların arkasında boşluk var ordanmı diş çıkıyo? Ordan diş çıkıyosa o dişler birbirine çarpıp çenenin kapanmasına engel olmuyomu?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ahhaha say önce kaç dişin var?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bir çenede 10 tane azı dişi varmış,yarım çenede 2 küçük 3ü büyük 5 taneymiş ee o zmn benim çıkan 20 yaş dişi değil peki bu ağrı nedir ısırınca??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 harbi ayvayı yedik şimdi tatile gidicem pazartesi ve ısırdığımda nedenini bilmediğim bir ağrı var sol çenemde heuheuh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: BOccOB, 17 Temmuz 2004 01:08 tarihinde demiş ki: abso evrim dedi de bi evrim teorisi geldi aklıma... şu yeni doğan bebeklerin kafalarında bi açıklık olur ya o bi kaç hafta sonra kapanır hani... Onun zamanında 3. bi göz olduğunu idda eden bilim adamları var hava durumunu her daim gözlemleyebilmek için... O kısıma bıngıldak denir ve bebeğin beyin gelişimi için çok öenmlidir. Yaklaşık 1 yaşına kadar yavaş yavaş kapanır. Kafatasının kıkırdakımsı yapısıdır ve kemik bölümlerinin birbirine yakın yerlerinde olup doğum sırasında bebeğin annenin kalçalarından geçmesi aşamasında inanaılmaz şekilde kafatasının esnemesinde başrolü oynar. Hehehe yeni bebek sahibi olan biri olarak biliyorum :) Ayrıca bebeklerin sıkça dümeleri sırasında başlarına aldıkları darbelerin etkisini beyine sıfıra yakın hale getirir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Siz ne dionuz ağrı mağrı hikaye...ben haftaya izmire gidiom ahanda 20'liklerin 4'ü birden ameliyatla alıncak, dişlerin dizilişini bozuyolar diye...ben ne diyim şindi kendi yirmiliklerime?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Valla benim doktorum yaklaşık 2.5 dakikadaçekmişti en son 20liğimi ve akşama şişme dahi yapmadı. Eşimde de aynı şekilde halletti. Yani doktorunuzun maharetiyle orantılı, çekim sonrası eziyet kısmı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Seperate, 17 Temmuz 2004 23:31 tarihinde demiş ki: ahhaha say önce kaç dişin var? 20 tane azı dişim var..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hmm benim alt çenedekiler paralel çıkıyordu çeneye ameliyat oldum aldırttım sonra üstleri de altta karşılığı yok diye çektiler toplam 800 milyona yakın para verdim arkası boş kaldı ama zaten kullanmıyordum ki :/ evrimin olayı işte :) geçmiş olsun doğum günün kutlu olsun :)[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Seperate, 17 Temmuz 2004 23:53 tarihinde demiş ki: harbi ayvayı yedik şimdi tatile gidicem pazartesi ve ısırdığımda nedenini bilmediğim bir ağrı var sol çenemde heuheuh Hocam sen iyisin gene benim 20 yaş dişlerim çekildi.. Bi tanesini çıkaramadılar yaklaşık 45dk uğraştılar en sonunda kesip çıkardılar.. Çıkardıktan sonra ağzımdan diş parçası temizledim adam parçalamış dişi çıkarcam diye(uyuşturucuyu bulandan allah razı olsun)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Benim 3 tane 20 yaş dişim çıktı bir ara baş ağrımdan öleceğim sandım ama 1 haftada kurtuldum.Şu an 4.cü 20 yaş dişim de çıkıyor hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar