Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 evet acilen mouse almam lazim ve saat 23.00. Bakirkoy atakoy civari nerde bulabilirim mouse satan bir yer.net cafe falanda olur.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 imkansız gibi. anca sokak arasında, bilgisayar parçası satma ayağına korsan CD satan bilgisayarcı görünümlü bilgisayarcılarda bulursun. onlara arayıp taraman lazım. yol üstlerinde ana caddelerede olmaz. bakırköyde korsan CD ci nerde var diye sor soruştur, bilgisayarcı var abi diyen biri olursa koş oaraya.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 internet kafe araman daha mantıklı olur heralde. en azından yarına kadar idare etcek bir şeyler bulursun
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Valla bu saatte açık korsan cdci veya net cafe bile zor bulursun kış günü, ha kapısına dayanır açtırırım dersen bilemem:)
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 touchpadle raide girmedin sanırım daha önce abso? zannettiğin kadar korku verici bir tecrübe değil.
balon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 adama git mouse lazım kiralayayım de. edit: dandikse al.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Azimle Dolaştım 24 saat açık PC esyaları satan bi yer buldum Zeytinburnunda hehe. Aldım mousemu :P
Öne çıkan mesajlar