DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Petburada halen favorim ilk kez geçen ay hata yaptılar yanlış mama gönderildi bende geri yollayıp telefonla şikayetimi belirttim aynı gün istediğim mama kargoya verildi 3 gün sonra da geri yolladığım bana geri geldi gayet o da hediyemiz olsun dediler. Ki o mamada 4kg RoyalCanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://www.mamaci.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bende ilgazpet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
volkan27 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 benim soz zamanlara sıkça kedi mama ve köpek mama alış verişi http://www.ilgazpet.com internet sitesi var hem çabuk gönderiliyor ürünler hemde daha ucuz birde aradığınızda karşınızda bir muhattap bulmak çok kolay belik yeni diye inşallah bozulmaz. barınaklarada bağış yapabiliyorsunuz bir denemenizi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Yaa ahah çok iyi cidden şu tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Şu anda her yerde petozel.com reklamı görüyorum. %5 havale, %5 sipariş, %5 para puan indirimi vs var deniyor ve kullananlar memnun.. Daha deneme şansım olmadı ancak ben deneyene kadar kampanyalar ve bazı indirimler biter gibi geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://www.zooplus.com.tr/ tavsiye ederim. hoşgeldin indirimi ile ilk alışverişte yüzde on indirimli acana 7kg kedi mamasını 90 kusur tl ye aldım. ücretsiz kargo. yakın zamanda alışveriş yapacak olan varsa ilk üyeliğe yüzde on indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 www. temiz mama nokta com sitelerine özen göstererek tanıtımlarını yapmışlar hoşuma gitti. fiyatları da çok uygun. satın almadan önce numune gönderebiliyorlar vs. fakat markalara pek aşina değiliz. kullanan var mı? özellikle kediler için bon a ci bo markasını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ben petburadadan cok memnunum Royal canin kitten 34/36 olanin paketi degismis megerse adamlar onu yolladiginda israrla digerinden istiyordum yanlis bu diye 34/36 bulup yolluyorlardi. Birgun kadinin teki aradi anadolu gida idi sanirim royalcanin vs resmi dist. sitesinde de yaziyor royal caninín dedi paket degisti artik 34/36 ayrimi yok butun makaleleri paketlerin pdf baski taslaklarini karsilastirmasini vs yolladi. Megersem petburada adamlara sikayet etmis mamaniz yanlis diye :) Neyse bir baktim o iade ettigim mama geri geldi pet buradaya geri dondum zaten gelmisti istedigim sorun yok diye dediler ki yaptigimiz yazismalar paketin degistigi yonunde dist firma bunu da deneyip emin olmanizi istedi. Boylece petburada 2 kez 4kg 75TL lik mamayi hediye etmis oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://www.adresemama.com/ Yukarıda verdiğim zooplus gibi bu site de 50+ TL de kargo beleş ve ilk üyelik ile yüzde on indirim var. Yüklü alışveriş yapacak olanlara neredeyse her kredi kartına vade farksız 12 taksit yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopuscukedisci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Neler Yapıyoruz? Köpüşlerinizi günde iki defa evinizden alıp 1 saat boyunca gezdiriyor, sonra evinize geri bırakıyoruz. Kedi ve Köpüşleriniz için kendi evimizde kreş hizmeti veriyoruz, tatile giderseniz, onları yatıya da bekliyoruz Neler Satıyoruz? Köpüş ve Kedişleriniz için tamamen doğal gıdalardan kuru mama, yaşa mama ve kurabiye yapıyoruz. İçlerinde bizim yemeyeceğimiz hiç bir şey bulunmuyor. Biz Kimiz? Bizler Köpüş ve Kedişleri seven ve onlarla ilgilenirken harçlığını çıkartmak isteyen birkaç üniversite öğrencisiyiz. 05434789339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar