Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkna oldum Mac'e geçiyorum

Chorap

Öne çıkan mesajlar

disclaimer: bu cevabi bir macbook'tan yaziyorum.

cok sacma bir kiyaslama.. cocuk da agir salak.

kiyaslama sacma cunku urunler sadece temel ozelliklerini kiyasliyor. ama 2 cpu arasindaki tek fark clock speed degildir. cok daha detayli incelemesi lazim.

cocuk salak cunku hesap yapmayi bilmiyor. 2.66'dan 2.93'e upgrade ile 2.4'ten 2.93'e upgrade'in fiyatlarini karsilastirip "APPLE DAHA UCUZ GORDUNUZ MUUUUUU" diye cigiriyor. sonunda yaptigi hesap da hatali. 2.93'u secmiyor apple'in sitesinden, aradaki fark 500'ken 200 dolar diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle de bir gerçek var ki mac lerin işlemcileri workstation olarak geçiyor yani tasarım yaparken daha iyi ama oyunlarda bariz fark oluyor

hani tasarımcısındır 3D ya da vektörel kasacaksındır tabiik ide mac daha iyi ha aynı mimariye sahip dell var ama dell in o ürünleri galiba türkiyede satılmıyor ama mac satılıyor

mac lerin işlmeci türü değiştiyse komple hatalıyım bu arada oturup incelemeye kasmadım

ama ne yalan söyleyeyim açıkcası şubatta avrupadan gelecek olan bir arkadaştan apple getirtmesini isteyebilirim (oradaki fiyatların ne olduğuna bağlı tabii)
Sosyal ağlarda paylaş

benim hatunda 2007 iMac var buradan satmak istediğimde wikipediadan araştırmıştım ama şu adan site patlak o yüzden oradan net alıntı yapamıyorum ehe

2007 iMac lerde işlemci intell evet ama intellin workstation işlemcisiydi (bazı çarpan hızları farklı) 2007 sonrası hepsine tek tip işlemci var mı yok mu bakamadım ama açabilen biri baksın lütfen :)

macbook lar için ise işlemcileri hakkında workstation olup olmadıklarına dair net bir bilgi yoktu tek tek işlemcilerin özelliklerini de kurcalamadım ama galiba değil (en azından imac için wiki de özellikle workstation olduğu yazıyordu)

hani yanılıyorumdur büyük ihtimal de açılsa en.wiki bakacağım da yok

bu arada grafiksel açıklamaları görsel aramasında bulurum diye aranırken şuna denk geldim

http://www.uberreview.com/wp-content/uploads/2006/04/macmod4.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...