Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Akhlaur said: Sen yüzyılın fail ini yaptın senin bu adama lamer deme hakkın yok ki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sen şimdi ordaki zibilyon tane birbirinden iğrenç kız dikkatini çekiyosa ben gay oliyim sende midesiz ol kardeş . Filmi özellikle izledim bi erkek olarak neyi bu kadar ilgi çekiyo diye merak ettim . 1- Google daki resimlerle filmler arasında adamın alakası yok . Filmlerde artık kamera efekt derken adamı güzel yakalamışlar . 2- Adam filmde yannız kovboy kimseyle ilgilenmiyo edası çizilmiş(kızların ilgisini çekiyo nedense) 3- Adam vampir ve güçleri var arabayı durduruyo kızı kurtarıyo fln filan 4- Adam arada yarı çıblak fln filan google a bakarsan adam gerçekten beğenilcek bi herif değil . ama film zaten mavi bi filtreyle çekilmiş heralde adamın kusurlarını kapamış . Orda karizma olunca nedense kızlara at gözlüğüyle baktırıyo gerçekteki hali umurlarında olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sifatini kirdimin koylusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 adam haklı mavi filtreyle çekmişler kusurları kapamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 adam oturmuş enine boyuna incelemiş olayı.Yetmemiş madde madde yazmış. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Economics said: ben gay oliyim Economics said: ben gay Economics said: ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 modası geçti onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 neyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 cümleyi parça parça bölmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Economics said: cümleyi parça parça bölmenin Economics said: cümleyi parça parça Economics said: cümleyi parça Economics said: cümleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 seks yapmıyosun dimi hiç ondan oluyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ooo crits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bel altı çalışmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 said: Ahhahahaha yerim ben onu.Erkeklerinde yorumalrına bittim çok komik oluyorsunuz :D Boşuna debelenmeyin o yakışıklı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Dynun said: AHAHAHAHAUEHAUEH ISLANDIM BURDA ahuauhahuahuahuauhahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Varsa yeni konu açıp rezil olmayayım: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1156962250343&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 robdan mümkünse biyere bakmamasını istesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dreagloth said: Varsa yeni konu açıp rezil olmayayım: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1156962250343&ref=nf said: Emogirl, KAOUTHER, Mohamed Achref ve 6 kişi daha bunu beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mazzystar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Fag http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs050.snc3/13735_202849252368_610617368_2988138_7647716_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adama saygim artti aniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bi süre sonra ne yapsan gider modu oluo gibi artık. baya sağlammış. moron bakışlar bile artık çılgın backstreet boys fanlarına çığlık attırır gibi olmuş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 rob diyince ilk Rob Zombie sandım sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Economics said: ben gay oliyim sende midesiz ol kardeş . http://www.dinemiz.com/wp-content/uploads/2008/12/bengay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 tam şaban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar