Fili Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kral gibi adammışsın(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Google bokunu çıkardı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 baba F =m.a , saygılarımızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 paspatur said: Google bokunu çıkardı yalnız agree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Lord Kelvin mi döver yoksa Sir Newton mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 peki düşen elmaya tıklamaya çalışan yine yalnızca ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 peki onun kiraz olduğunu düşünüp, kiraz mevsimi mi ne alaka diye düşünen ben miyim? şimdi baktım sapı bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ilk hareketli bu doodle sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 daha çok iyi ki doğdun f = mV demek lazım :p. anyway, happy birthday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Deacon said: daha çok iyi ki doğdun f = mV demek lazım :p. anyway, happy birthday. mV ne, mdV/dt mi? de newton'nın hep fizikçi yönüyle anılması pek doğru değil.Asıl matematiğe katkılarından dolayı ben kendisini takdir eder ve saygı duyarım.o diferansiyel denklemler,integraller vb.klasik fizik dediğin zaten bunların uygulamalarından başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 HELAL KANKAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 balon said: baba F =m.a , saygılarımızla. aslında sanırım o değil daha doğrusu F = dp/dt. yani tarihsel açıdan da newtonun ilk verdiği denklik bu diye hatırlıyorum, hatta f=ma'yı sanırım başka biri söylüyor (adını unuttum). Ve daha da ilginci f = dp/dt bir tanım olduğu için her zaman doğru, f = ma bir eşitlik olduğu için her zaman doğru değil ama (doğruluğu burda deneyle %99.999999 uyumlu sonuç vermek olarak tanımlıyorum dolayısıyla tanımlar zaten otomatikman doğru oluyor ama eşitlikler teste tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cjd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 newtonun principia sında f=ma denklemi yer almamış ve yasa sadece sözel olarak ifade edilmişti.yanlış bilmiyorsam denklemin önemini ve genel olarak uygulanabilirliğini euler kavramıştı.ayrıca mekaniğin temel ilkesi olarak ilk kez o ifade etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Fili said: Deacon said: daha çok iyi ki doğdun f = mV demek lazım :p. anyway, happy birthday. mV ne, mdV/dt mi? de newton'nın hep fizikçi yönüyle anılması pek doğru değil.Asıl matematiğe katkılarından dolayı ben kendisini takdir eder ve saygı duyarım.o diferansiyel denklemler,integraller vb.klasik fizik dediğin zaten bunların uygulamalarından başka bir şey değil. Abi adam fizik icin matematik bulmus :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 o i.ne olmasaydı şu an uçuyorduk. bilinçaltımıza yerçekimini soktu. soktuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 adamın dünyaya hiçbi katkısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Asıl soru: Newton mu, Leibniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 leibniz kim ya iş açma başımıza entel entel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Fistan said: adamın dünyaya hiçbi katkısı yok ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 soulcube şimdi ucuyorduk demişya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 http://images.memegenerator.net/File/186341/LargeThumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 benim mi dünyaya hiç katkım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 GERGE said: Asıl soru: Newton mu, Leibniz mi? leibniz daha cebirsel newton daha geometrik, geometri=fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 SoulCube said: benim mi dünyaya hiç katkım yok :( üzülme benim de yok. bence fistanın da yok oturup ağlayalım bi köşede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar