Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 paspatur said: Google bokunu çıkardı yalnız agree
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Lord Kelvin mi döver yoksa Sir Newton mu?
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 peki düşen elmaya tıklamaya çalışan yine yalnızca ben miyim?
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 peki onun kiraz olduğunu düşünüp, kiraz mevsimi mi ne alaka diye düşünen ben miyim? şimdi baktım sapı bile yok.
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 daha çok iyi ki doğdun f = mV demek lazım :p. anyway, happy birthday.
Fili Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Deacon said: daha çok iyi ki doğdun f = mV demek lazım :p. anyway, happy birthday. mV ne, mdV/dt mi? de newton'nın hep fizikçi yönüyle anılması pek doğru değil.Asıl matematiğe katkılarından dolayı ben kendisini takdir eder ve saygı duyarım.o diferansiyel denklemler,integraller vb.klasik fizik dediğin zaten bunların uygulamalarından başka bir şey değil.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 balon said: baba F =m.a , saygılarımızla. aslında sanırım o değil daha doğrusu F = dp/dt. yani tarihsel açıdan da newtonun ilk verdiği denklik bu diye hatırlıyorum, hatta f=ma'yı sanırım başka biri söylüyor (adını unuttum). Ve daha da ilginci f = dp/dt bir tanım olduğu için her zaman doğru, f = ma bir eşitlik olduğu için her zaman doğru değil ama (doğruluğu burda deneyle %99.999999 uyumlu sonuç vermek olarak tanımlıyorum dolayısıyla tanımlar zaten otomatikman doğru oluyor ama eşitlikler teste tabi).
cjd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 newtonun principia sında f=ma denklemi yer almamış ve yasa sadece sözel olarak ifade edilmişti.yanlış bilmiyorsam denklemin önemini ve genel olarak uygulanabilirliğini euler kavramıştı.ayrıca mekaniğin temel ilkesi olarak ilk kez o ifade etmişti.
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Fili said: Deacon said: daha çok iyi ki doğdun f = mV demek lazım :p. anyway, happy birthday. mV ne, mdV/dt mi? de newton'nın hep fizikçi yönüyle anılması pek doğru değil.Asıl matematiğe katkılarından dolayı ben kendisini takdir eder ve saygı duyarım.o diferansiyel denklemler,integraller vb.klasik fizik dediğin zaten bunların uygulamalarından başka bir şey değil. Abi adam fizik icin matematik bulmus :p
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 o i.ne olmasaydı şu an uçuyorduk. bilinçaltımıza yerçekimini soktu. soktuum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Asıl soru: Newton mu, Leibniz mi?
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 leibniz kim ya iş açma başımıza entel entel
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Fistan said: adamın dünyaya hiçbi katkısı yok ha?
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 http://images.memegenerator.net/File/186341/LargeThumbnail.jpg
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 benim mi dünyaya hiç katkım yok :(
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 GERGE said: Asıl soru: Newton mu, Leibniz mi? leibniz daha cebirsel newton daha geometrik, geometri=fizik
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 SoulCube said: benim mi dünyaya hiç katkım yok :( üzülme benim de yok. bence fistanın da yok oturup ağlayalım bi köşede
Öne çıkan mesajlar