Crane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Türk Telekom yurt dışı internet bağlantı kapasitesi 16/07/2004 tarihi itibari ile 6528 / 6218 Mbps'e ulaşmıştır. http://www.turktelekom.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 benimki hala ezik 256 adsl ama :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 gözün doysun[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 oo o zaman yakinda zam gelir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 256 adsl de adammı yaaa[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ne zammı ya daha yeni indirim yaptı adamlar TT düzeliyo millet o kadar da karamsar olmayın ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 düzeliyor mu muahhahaha zuahhaha euheuehue asadadas[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinek_17 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben daha 56k ttnet ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sinek 56k ise dua et yeni hat yok beklersiniz die analog hat bağladılar 28 k gibi[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 düzeliyor evet neden bu kadar komiğine gitti? bi ton adsl portu açılıyor , eskisinden daha büyük bir hızla bak mesela ben senelerin 56k'sından 1mbit bağlantıya geçtim demek ki düzeliyomuş ;) öyle istanbulda ankarada da oturmuyorum ayrıca[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Hersey iyi güzelde, ben 128 in parasini zor ödüyorum. Hizli internet çözüm degil, hizli ve ucuz internet çözüm. :p[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 buna +1 derim işte[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 o 128 in parası bile nispeten iyi şu anda bir de dial kullananları düşünmek lazım ;) hatta ucuzluyor yavaş yavaş [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Temmuz 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 o çıkış arttıracağına hatları düzeltsin..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ne ucuzu ankara eryamanda oturuyorum 256k kablo 198 milyon para veriyorum hangi ucuz ? ay sonu gelmedin diye dua ediyorum her gece yatmadan once .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Simdi dogruya dogru! KabloNet, ADSL'a gore resmen uvey evlat muamelesi goruyor TT tarafindan. Ayrica Dial-Up ile KabloNet yada ADSL'i kiyaslamak yanlis olur. Ayni hepsi internete baglanmaya yariyor olsada kategorileri farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 birisi share olayı birisi port mesela[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ucuz demedim ucuzluyor dedim sanırım geç saat olduğu için gözleriniz yorulmuş[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 nasil ucuzlama bu ? ne zaman mantikli rakamlara inecek bunlar ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: huun, 18 Temmuz 2004 01:46 tarihinde demiş ki: ne ucuzu ankara eryamanda oturuyorum 256k kablo 198 milyon para veriyorum hangi ucuz ? ay sonu gelmedin diye dua ediyorum her gece yatmadan once . ben de geçen ay ve ondan önceki 6x12 ay ortalama 350 milyon civarı ödüyordum dial up'a, demek ki beterin de beteri varmış, dua et ki 256k kablo hizmeti alabiliyosun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 tamam iste resmen sapitik rakamlar bunlar . 350 milyon dial-up icin odenir mi normalde ? hizmet alamiyorsan mecbur oduyorsun . dunyanin neresinde en dandik hizmete en pahali ucret odenir . dial-up in saat ucreti digerlerinden daha pahaliya geliyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Türkiye'nin fiyatları bunlar yoksa kime göre neye göre mantıklı fiyatlar arıyosunuz? koredeki gibi 8mbit'ine 25 dolar verdiğini bir internet mi ucuzdur, yoksa ingilteredeki mi? onlara arasında da dağlar kadar fark var, yani bir ingiliz ben niye koredeki kadar ucuza internete giremiyorum neden fiyatlar mantıklı seviyelere inmiyor diyebilir aynı şekilde düşünürsek petrol de pahalı bu ülkede, ama sonuçta bir sistem var ve rayına oturacak, zamanla ucuzlaması normal ama bu demek değildir ki artık ucuz bir internetimiz var, teknolojiyi hep satın aldığımız sürece öyle bir şey diyemeyeceğimiz ortada[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ingilterede cok pahali ama bize gore . adamlar zaten cok kazanip cok harciyor . kore gibi gelismekte olan ulkelerde de haliyle ucuzluyor . biz de hic bir numara yok iste . anca alt yapi olmadan adsl portu acsinlar . dunyada adsl mi kaldi ? bu dandik teknolojiye gene bu kadar para yatirdilar . sence ilerde ucuzlayacak mi net hizmetleri ? benim hala oglu finlandiyada ayda 40 dolara 2 mgb wireless aliyor . ben burda ayni paraya kacta kacini aliyorum . he tamam imkan meselesi ama biz imkanlarimizi da bosa harciyoruz . adsl ne ya ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 abi almanya da kasaba ya $ehire 40 km flm uzakta.kasabada bile internet war ve de ole bi alt yapi war ki 1024k dan a$agisi yok tarifelerde.ayricada aylik 25 euro mu ne ki burdaki cali$anlara gore hic bi$iy.adamlar a$mi$ olayi..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar