Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TT Duyuru :P


Crane

Öne çıkan mesajlar

düzeliyor evet neden bu kadar komiğine gitti?
bi ton adsl portu açılıyor , eskisinden daha büyük bir hızla

bak mesela ben senelerin 56k'sından 1mbit bağlantıya geçtim demek ki düzeliyomuş ;)

öyle istanbulda ankarada da oturmuyorum ayrıca[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o 128 in parası bile nispeten iyi şu anda
bir de dial kullananları düşünmek lazım ;)

hatta ucuzluyor yavaş yavaş

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche


[Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Temmuz 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 18 Temmuz 2004 01:46 tarihinde demiş ki:
ne ucuzu ankara eryamanda oturuyorum 256k kablo 198 milyon para veriyorum hangi ucuz ? ay sonu gelmedin diye dua ediyorum her gece yatmadan once .


ben de geçen ay ve ondan önceki 6x12 ay ortalama 350 milyon civarı ödüyordum dial up'a, demek ki beterin de beteri varmış, dua et ki 256k kablo hizmeti alabiliyosun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam iste resmen sapitik rakamlar bunlar . 350 milyon dial-up icin odenir mi normalde ? hizmet alamiyorsan mecbur oduyorsun . dunyanin neresinde en dandik hizmete en pahali ucret odenir . dial-up in saat ucreti digerlerinden daha pahaliya geliyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'nin fiyatları bunlar
yoksa kime göre neye göre mantıklı fiyatlar arıyosunuz?

koredeki gibi 8mbit'ine 25 dolar verdiğini bir internet mi ucuzdur, yoksa ingilteredeki mi? onlara arasında da dağlar kadar fark var, yani bir ingiliz ben niye koredeki kadar ucuza internete giremiyorum neden fiyatlar mantıklı seviyelere inmiyor diyebilir aynı şekilde düşünürsek

petrol de pahalı bu ülkede, ama sonuçta bir sistem var ve rayına oturacak, zamanla ucuzlaması normal ama bu demek değildir ki artık ucuz bir internetimiz var, teknolojiyi hep satın aldığımız sürece öyle bir şey diyemeyeceğimiz ortada[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ingilterede cok pahali ama bize gore . adamlar zaten cok kazanip cok harciyor . kore gibi gelismekte olan ulkelerde de haliyle ucuzluyor . biz de hic bir numara yok iste . anca alt yapi olmadan adsl portu acsinlar . dunyada adsl mi kaldi ? bu dandik teknolojiye gene bu kadar para yatirdilar . sence ilerde ucuzlayacak mi net hizmetleri ? benim hala oglu finlandiyada ayda 40 dolara 2 mgb wireless aliyor . ben burda ayni paraya kacta kacini aliyorum . he tamam imkan meselesi ama biz imkanlarimizi da bosa harciyoruz . adsl ne ya ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi almanya da kasaba ya $ehire 40 km flm uzakta.kasabada bile internet war ve de ole bi alt yapi war ki 1024k dan a$agisi yok tarifelerde.ayricada aylik 25 euro mu ne ki burdaki cali$anlara gore hic bi$iy.adamlar a$mi$ olayi..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...