Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahahah helal


TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

wow bölümüne mesaj atamıyorum lan;

"Üzgünüz, bu foruma mesaj atma hakkınız bulunmamaktadır."

ney!? dedikten sonra çakızladım davayı. eheh. geçen birine "why so serious?" dediydim de, küstülerdi. :( ben ne bileyim adamın aşireti varmış ahahah. "la sen misin oglım bizim feyzoya yan bakan? bittin oglım sen." deyu sopalarlan kovadılar bölümden adeta. ahah. bide üzgünlermiş. hahahaaayt. yalan bari söylemeyin.

hayır yani. şimdi siz beni o bölümden kovaladınız, ben de şu an kendimi bi b.k zannediyorum çok afedersin. "işte olm. zaptedemediler beni. kovmak son çareleri idi yani. hehehe" triplerindeyim. e şimdi n'oldu? iyi oldu mu? hı? hadi beyni geçtim g.tte bile iki lob var. adam video koymuş. bunun devamı olarak yorum beklemiş, görüş beklemiş. bende sevmedim. haz etmedim. eleştirdim. videoyu çeken o mu onu da bilmiyorum. vay efendim mesajları silmeler. no-troll.jpg'ler falan koymalar... ama ayıp yani "aa videoyu beğenmemiş, tutmuş bide adamları yargılamış. sürün bunu. terrrbiyisiz." falan. ne bu? bu kadar mı yani bakış açımız? açınız? tamam şimdi kapatınız. euhaudhsaud

-olm gel lan patide moderatörüm. ekle bizim videoyu.
+tamam abi yettim.
...
+abi adam ne diyo?
-ney? ulan ben şimdi onun.. sen raad ol geniş takıl, raad ol geniş takıl kanka. hallettim çakaltörü.


başka da mantıklı bi açıklama bulamadım yani. ondan sonra da illidan niye betrayer oldu. e olur tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav 2007'de üye olduydum. 2 sene yani. yeni gelenlere hoşgeldin demiyoruz deyu illa itin g.tüne sokulmamız mı gerek? yakışmadı. şimdi ben emeğe saygı+rep. deyu takılsam 2 ay. dizsem 2 madalya, herşey güzel olacak mı? olacaksa yapıyım yani.

ayrıca banlanmadığıma neden şükredeyim ki? nickim ergenlikte dinlenilen billy talent yadigarı. postum desen zaten yok. çevrem hiç yok. ki insanlardan haz etmem eheh. harbiden bu kadar ciddiye almaya gerek var mı? WHY SO SERIOUS? offf. lan yine mi yaaa. offfff.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şikayet değil ki ama. sitem. ve topic agresif değil be hocam. harbiden değil. şimdi kapatsın herkes gözlerini. kapat kapaat. seyit sen de kapat. bi amele düşün. ortada biyerde. konuşuyor kendi kendine. okey? hah. işte o amele benim. kendi kendime de konuşuyorum. kimseye bi saldırı olayı falan yok yani. demir attım yalnızlığa diyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...