mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 matrix tedi adam da uzun kaban giyiyor ... sonra orada biri var satıcı matrix te top sakal satıcı bütün arkadaşlarını satıyor. sanırım bu görüş sadece türkiye için.
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Aksiyomdur abisi bu tarz şeyler, insanların üstünde kafa yormalarını anlamsız buluyorum, hele ki bu insanlar hiç birini yapmadığım için en süper benim havalarına girer gibi oluyorlarsa baya kötü bir tablo çıkıyor ortaya.
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bende metalci olup sonra efendi olmak istiyorum. ne yapmam gerekiyor?
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ne yazıyım? amor'dan yada dark tranquality'den şarkı sözleri yazsam?
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 OBEY YOUR MASTER !!!!!! yazabilirsin mesela efendi olduğunda da espri mespri yap veya ünlü bi düşünürün sözlerinden alıntı yap
Phae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Sparkcaster said: metalurji okuyorum ve saçlarım çok kısa, dağılın şimdi Spark sana arasıra hava tahminlerini sorsam çok büyük bir dingillik mi olur?
Phae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ha bu arada metalcilerin saçı uzun olmaz delikanlı, tuttuğunu koparan erkeğin saçıdır uzun saç. Yaldır yaldır.
varlok Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Phae said: Sparkcaster said: metalurji okuyorum ve saçlarım çok kısa, dağılın şimdi Spark sana arasıra hava tahminlerini sorsam çok büyük bir dingillik mi olur? metalurji != meteoroji
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Oha ilk defa duydum. Metal işçiliğinden sonra en dwarf meslek herhalde.
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kardeşşş ne dion türkçe konuş
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 allah belanı, istemsizce metooroloji esprisi yaptın, nbr cnm yhaa yazan kızlardan bile aşşağı düştün respect skalamda
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hiçbir mesajı okumadan cevaplıyorum: o öncedendi yalnız. artık herkes uzatıyor saçı hatta metalciler kısaldı büyük oranda. piercing falan deseniz küpeden farksız oldu
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Xenocide said: çok ağır biçimde eşşeğin şeyinden'i hakediyorsun ard arda yüzüne yapıştırmak lazım karikatürü ahahsfhua
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Sparkcaster said: allah belanı, istemsizce metooroloji esprisi yaptın, nbr cnm yhaa yazan kızlardan bile aşşağı düştün respect skalamda ben nerdeyim?
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 tarçın said: müzik tarzına göre giyinişini ve tipini değiştiren adam aptaldır. kendini çok bir bok zannedip insalar hakkında "aptallar" cinsi genelleme yapabilme yetisini kendinde görenler daha büyük aptallardır. dipnot: oksimoron dipnot: sarcasm dipnot: metalci degilim.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 saç uzatmak satanizmin en büyük göstergelerinden biridir. zaten şu böğürtülü müzikleri hiç anlamıyorum. nasıl dinliyorsunuz hiçbir fikrim yok gerçekten. nedir yani cıncın BÖGĞĞHK anlamıyorum anlamıcamda. ve gerçekten satanizmin maşası oluyor gençler saçlarını uzatarak. ne kadar uzun o kadar şeytana yakın hissediyorlar. durum gerçekten üzücü.
gecko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 çünkü kulakları yok gizlemek istiyorlar bunu (tu)
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Phae said: Sparkcaster said: metalurji okuyorum ve saçlarım çok kısa, dağılın şimdi Spark sana arasıra hava tahminlerini sorsam çok büyük bir dingillik mi olur? yalnız arkada kalmış. Yılın başından yılın en büyük faili olmaya aday lan bu>:D<
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 okumadım da tersi de ayrı sıkıntı. saçlar uzunsa ve açıksa adam gelir lan metalci diye.. mal işte.. saçlar uzun ve arkadan toplu ise, bir de sakal uygunsa adam gelir "sen entelsin ama.." http://forum.paticik.com/read.php?62,4472960,4472993#msg-4472993 al bu da ayrı sıkıntı. metali bükeyim size bişi olmasın..
Öne çıkan mesajlar