-007- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html oha abi hiçbişey demiyorum!!! [Bu mesaj -007- tarafından 18 Temmuz 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 böle şaka olmaz olsun[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 evet baya bir süredir türklerin yaşadıkları vakalar diye dolanmakta nette..traji komiklerden :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 böle $akayi nasil aklina getirmi$ adam.harbici kasar yane böle bir $akayi du$unmek,bulmak ve de onu yapmak..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 oda bana yapmı$ti. :D[signature][hline]Fredy ReturneD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya komaya giren adam daha önce o adama yapmi$ olsa yapan adam niye komaya girmedi? ya yapmadi ya dozunda birakmayi bildi :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ya bu topic kaçıncı kez açıldı hatırlayamıyorum her ay 5 kişi aynı topici açıyo müdahele eden yok :([signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yıllar öncesinin haberi yıllar öncesinin çokca açılmış topiği yıllar öncesinin yılca kere açılmış topiği öncesinin yıllar yılca kere topiği açılmış mmm çok gidiyor ama kısaca, "bu topik daha önce 4 kere açılmıştı" sözünü itina ile söylemek istiyorum izninizle... :horace:[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 abi tamam olabilir adam yeni geldim diyo.. ürkütmeyin yeni patileri :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Arkadaşının makatına kompresör sokarak komaya girmesine neden olan Ufuk Kilerci kendini savundu: "Bu sadece şakaydı. O da bana yapmıştı" Itiraf Ediyorum O adam Benim Sadece Saka Yapmsitim o ban yapinca bise demiyonuz ben na yapinca gasteler filan cikariyonuz :) Saka bi yana Gercekten Cusss[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 abi bide bizim milletimiz şaka olayında fln aşmış. mesela telekritik diye bi program var adamları bi görseniz oha[signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 değişik bişi tabi ama eski[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bunun daha önce bende görmüştüm . sanırım forumlara yazılmıştı ( yada benzer bir olaydır ) :) .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Prawler, 17 Temmuz 2004 23:48 tarihinde demiş ki: böle şaka olmaz olsun , +1[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Pyr0, 18 Temmuz 2004 00:16 tarihinde demiş ki: böle $akayi nasil aklina getirmi$ adam.harbici kasar yane böle bir $akayi du$unmek,bulmak ve de onu yapmak.. yok adam düşünmemişki arkadaş da bana yaptı diye yazıyo adam eline almış kompresörü napsın o anda zokmuş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bunun aynısını yine yıllar önce birisine yapmışlardı ve o da ölmüştü bu adamlardan benim şantiyemde istemediğiniz kadar vardı yaşlı başlı adamlar ama yapacak iş olmayınca şakaydı bilmemneydi derken kavga ederlerdi bir seferinde birinin bacağından çatal çıkarmak zorunda kalmıştır, şaka diye birbirlerine çatal sokarken olmuş bu sonra sırtından aşağı sıvı sabun döken mi ararsın, oturduğu yerde kıçı kayınca durumu farkedip şakayı yapana kürekle girişen mi arasın, var yani böle insanlar, ve bunu yaptıktan sonraki açıklamalar da hep yukarıdaki kadar masum "o da bana yapmıştı" :horace:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bende yemeklerine boya katan kezzap ile $aka yapanları duymu$tum.[signature][hline]Fredy ReturneD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 eğitim şart[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar