Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şakaya bak!

-007-

Öne çıkan mesajlar

yıllar öncesinin haberi
yıllar öncesinin çokca açılmış topiği
yıllar öncesinin yılca kere açılmış topiği
öncesinin yıllar yılca kere topiği açılmış
mmm
çok gidiyor

ama kısaca,
"bu topik daha önce 4 kere açılmıştı" sözünü itina ile söylemek istiyorum izninizle... :horace:[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşının makatına kompresör sokarak komaya girmesine neden olan Ufuk Kilerci kendini savundu: "Bu sadece şakaydı. O da bana yapmıştı" Itiraf Ediyorum O adam Benim Sadece Saka Yapmsitim o ban yapinca bise demiyonuz ben na yapinca gasteler filan cikariyonuz :) Saka bi yana Gercekten Cusss[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bunun aynısını yine yıllar önce birisine yapmışlardı ve o da ölmüştü

bu adamlardan benim şantiyemde istemediğiniz kadar vardı
yaşlı başlı adamlar ama yapacak iş olmayınca şakaydı bilmemneydi derken kavga ederlerdi

bir seferinde birinin bacağından çatal çıkarmak zorunda kalmıştır, şaka diye birbirlerine çatal sokarken olmuş bu

sonra sırtından aşağı sıvı sabun döken mi ararsın, oturduğu yerde kıçı kayınca durumu farkedip şakayı yapana kürekle girişen mi arasın, var yani böle insanlar, ve bunu yaptıktan sonraki açıklamalar da hep yukarıdaki kadar masum "o da bana yapmıştı"

:horace:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...