Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Öncelikle herkeze selamlar, Ben hancer/servenant/kaith. Umarim alb/kay dan beni hatirlayanlar wardir. Account u tekrar active etmek istiyorum ama girdigim hiç bir kredi kartini kabul etmiyor... Ne yapacagimi şaşırdım... Önerileriniz için şimdiden Teşekkürler... Not: Bu arada ödemeyi bankadan iptal ettirmistim... Daoc tan birsey yapmamistim [Bu mesaj Hancer tarafından 14 Temmuz 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yok seni hatırlayan filan sana o kadar kapatma demiştim :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 oo topac. :) mitike mail at bence derdini anlat, belki bankadan iptal ettirdigin icin kara listeye filan almislardir senin accountu. :P[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 farklı bankanın kredi kartını girmeyi deneyebilrsin, o bankadan iptal ettirdiğin kartın ait olduğu bankanın dışında bir banka yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 3 banka 5 kredi karti denedim yemedi =) Kapatmadim, tear yawrum daha dogrusu bankadan kredi kartini iptal ettirdim =) Mythic e mail atacak ingilize varda resmi yazamam bana yardim edebilecek olacakmi ki o konuda ?? [Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Temmuz 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Hancer, 14 Temmuz 2004 12:19 tarihinde demiş ki: 3 banka 5 kredi karti denedim yemedi =) Kapatmadim, tear yawrum daha dogrusu bankadan kredi kartini iptal ettirdim =) Mythic e mail atacak ingilize varda resmi yazamam bana yardim edebilecek olacakmi ki o konuda ?? [Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Temmuz 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Git bowling oyna sen Rollhouse'ta :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ok sorun cozumlendi anca cevap yazabildim =) ya daoc oynamaktan yada bowling oynamaktan wakit bulamiyodumda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar