Reksa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 8mbit e geçtim geçeli bağlantıda kopmalar oluyor. varmı sizde de böyle bi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bi arkadaşımda var bu sorun.bayağı bi sıklıkta kopuyormuş bağlantı.ayrıca hiç 8mbit görmemiş bağlantıyı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Santrala çok uzaksan olabilir böyle şeyler. Max 2-4km arası diye biliyorum.(8mbit desteklemesi için) Bir de modeminde upstream/downstream değerleri vardır. Onları yazarsan daha net şeyler söylenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Telekomu ara yeni 8mbite geçtim bağlantım kopuyor de hızını 6ya yada 4'e çeksinler. Bir de 8mbit'e kadar olana mı geçtin (50 tl gibi birşeydi bu), yoksa 8mbit sınırsıza mı geçtin. 8mbit sınırsızsa tarifeni değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 8mbite kadar olan mı direk 8mbit mi.ben geçince bende de vardı baya kopma.eğer altyapı adam gibi değilse oluyo öyle.çok darladım düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi ahaha telekomun tuzaklarına düşen genç dimaları görünce üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ben telekomda 4mbit e çıkarttığım an nete giremez oldum. aradım. 2 ye indirttim, 60 ping ile 6000 ping arası dalgalanmaya başladı 1 e indirttim çözüldü sorun. neymiş santral eskiymiş. ok bye diyip sol 20mbit fibere geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?5,4552602 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ben 4mbit'e geçtigimden beri deli sömürüyorum full performans hep ama telekom ana binası 200metre ötede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar