kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 @mino: çok iyi olur =) @esh: abi keyfimden okumuyorum, CMT sınavı var yazın ona çalışmam lazım.. univ.'de falan ogretilmiyor boyle seyler, master'da da öğretilmiyor.. şu ana kadar 15 kitaptan 5 tane okudum (burdakiler değil) bu kitaplar aynı yazarların diğer kitapları falan... @boneparte: abi 2 kere toner doldurup, 10 saatte basıp, 5000 sayfayı arabaya taşıyıp cilt/spiral'e götürmek ölüm olur... hem çift sayfa baskı yapan printer yok ucuza, bendeki de basmıyor... __ hala copy center/matbaa kurdu patiler arıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kindle alip pdf olarak okusan daha mantikli olabilir. hem dogaya da zarar vermemis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bostancı'da hayat color var. gayet iyi bir yer, hani burasının çocukluğunu bilirim desem yeridir. normalde fotokopi 5 kuruş fakat senin istediğin gibi bir indirim yaparlar mı bilemeyeceğim. şurada web sitesi, telefonuna falan bakıp arayıp fiyatı falan sorabilirsin. http://hayatcolor.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kocaelide sayfası 2.5kr'a yapan yerimiz var bizim.. dua ediyoruz hergün kendisine. çıktı/fotokopi de farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bastırdım 5200 sayfa + 18 spiral = 190 lira elif kırtasiye / kadıköy print ve spiral toplamda 2,5 saat sürdü.. eve gittim, sonra arabayla gidip aldım... karton kapak yaptırsaydım tek başıma taşıma ihtimalim yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Süper fiyatmış aklımda olsun ben de oradan yaptırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 arayan oluyor sık sık up diyeyim. kadıköy'de kolay bulunabilecek bir yerde, oldukça küçük bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar