kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 @mino: çok iyi olur =) @esh: abi keyfimden okumuyorum, CMT sınavı var yazın ona çalışmam lazım.. univ.'de falan ogretilmiyor boyle seyler, master'da da öğretilmiyor.. şu ana kadar 15 kitaptan 5 tane okudum (burdakiler değil) bu kitaplar aynı yazarların diğer kitapları falan... @boneparte: abi 2 kere toner doldurup, 10 saatte basıp, 5000 sayfayı arabaya taşıyıp cilt/spiral'e götürmek ölüm olur... hem çift sayfa baskı yapan printer yok ucuza, bendeki de basmıyor... __ hala copy center/matbaa kurdu patiler arıyorum =)
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kindle alip pdf olarak okusan daha mantikli olabilir. hem dogaya da zarar vermemis olursun.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bostancı'da hayat color var. gayet iyi bir yer, hani burasının çocukluğunu bilirim desem yeridir. normalde fotokopi 5 kuruş fakat senin istediğin gibi bir indirim yaparlar mı bilemeyeceğim. şurada web sitesi, telefonuna falan bakıp arayıp fiyatı falan sorabilirsin. http://hayatcolor.com.tr/
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kocaelide sayfası 2.5kr'a yapan yerimiz var bizim.. dua ediyoruz hergün kendisine. çıktı/fotokopi de farketmiyor
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bastırdım 5200 sayfa + 18 spiral = 190 lira elif kırtasiye / kadıköy print ve spiral toplamda 2,5 saat sürdü.. eve gittim, sonra arabayla gidip aldım... karton kapak yaptırsaydım tek başıma taşıma ihtimalim yoktu..
Mino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Süper fiyatmış aklımda olsun ben de oradan yaptırırım.
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 arayan oluyor sık sık up diyeyim. kadıköy'de kolay bulunabilecek bir yerde, oldukça küçük bir yer
Öne çıkan mesajlar