kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 3000-3500 sayfaya yakın print'e ihtiyacım var: şöyle 2 güne falan teslim edicek, oyalamayacak, kazıklamayacak, yanlış iş yapmayacak 3000-3500 sayfaya, sayfa başı 3-3,5 gibi fiyat veren ozalitçi var mı? (istanbul- besiktas veya kadıköy veya hisarustu) troll notu: google'da aradım 10 tane buldum ama hep alakasız eskişehir, ankara falan geldi. ayrıca sadece fiyat önemli değil, iyi iş de gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 cemil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Fiyatı bilemem ama ilk 200u bastır kaliteyi begenirsen devam ettir. Ayrıca 3000 baskı falan adamların 1 saatini alır duzgun malinesi varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kadıköy'deki cemil ozalit'e her yerde baya sövmüşler de ondan tırstım aquila sen de ebook bastırmıştın yanlış hatırlamıyosam? sayfa başı ne kadar aldılar? edit: 200 200 hayatım çürür ya, o yüzden topic açtım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yanlis hatirliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 cemil çok geçiriyo ya,daha ucuz bi ozalitçi bilen varsa benim de işime yarar açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ucuz ozalit renkli lazer yazıcıdır tabii ne bastıracağına göre değişir durum hani katalog fln ise ozalitçiye-matbaa ya mecbursun bu arada katalogsa neden matbaaya gitmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hani ta oalrak ne yaptıracağını bilsek daha iyi yardımederiz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 investment/forex ebook'ları bastırıcam chartlarla/grefiklerle dolu, kaliteli olması önemli o yüzden =) 1 tane lazer printer var ama 500 sayfa kağıt zaten 4 ytl kartuş 60$ - 2000 sayfa copy centerlar daha hızlı ve ucuza geliyor yani =) abebooks'dan alıyordum hatta 8-9 kitap aldım ama 3 kitap kargo dahil 150$ falan üzüyor... (hardcover falan ama renksiz baskı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kertenkel said: 3000-3500 sayfaya, sayfa başı 3-3,5 gibi fiyat veren ozalitçi var mı? (istanbul- besiktas veya kadıköy veya hisarustu) 3-3,5 kuruş değil mi? yani şöyle genelde 15 kuruş fln oluyor sayfası ben de ebook bastırmaya gittim ve eh adamlar pek iyi fiyat vermedi ama telefon edip konuşman lazım bence eğer sadece kendine birer kopya kitap yaptırıyoprsan direk laser yazıcı al, başkasına bastrıyorsan pazarlık edeceksin ama mesela bir tane kitapdan 20 kopya vs bastırtacaksan matbaa lara git derim yani ben öyle yapmıştım (tabii bende sözkonusu olan 150 kopya 200er sayfadandı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 15 kuruş hayatımda duyduğum en saçma fiyat +1000 sayfa için ankara'da mesela: http://www.webduragim.com/?p=1278 bir de istanbul versiyonu olsa keşke: bir tane buldum http://www.geldesatma.com/buro-kirtasiye/ofis-malzemeleri-ve-kirtasiye-urunleri/3-kurusa-toplu-fotokopi-cekilir_1110.html ama pendikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 beşiktaşa gidiyorsun. iskeleden yukarı doğru giderken doğan mı yenidoğan mı ne var. oradan başla fiyat ala ala git 10dakika sürmez ve akşamına alırsın çıktılarını. spiral değil karton cilt yaptırt. tam kitap olsun. cemil bunlara göre hem pahalıdır hem de bekletir çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 tamam daha iyisini buldum, kadıköy daha çok işime geliyor http://eliffotokopi.net/ 3 kuruş sayfa başı sanırım daha ucuzunu bulurum çünkü 4890 sayfa bastırtcam.. edit1: çıktı 5 kuruşmuş elif'te / pendikte bir ozalitçi 3 kuruş ama pendiğe kim gidicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 pebndikteki muhtemelen çıktı değil direk fotokopidir y neden bilmiyorum ama her yerde çıktı fotokopiden pahalı.. hani nedir amliyetleri arttırtan.. fotokopi çektirsem daha ucuza geliyor mesela aynı sayfadan 5 tane bastırtacüğaım bir sayfa çıktı kalan 4 sayfayı fotokopi yaptırtıyorum adama da "ya çıktıdan farkı yok enden fotokopyile aynı değil" adamın cevabı "gherkes böyle yaoıyor diye.." gibi abuk subuk bir cevap :) ya da çıktı alma işi fotokopiden daha çok o yüzden böyle aypıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ha bua rada ben 15 klurulu siyah beyaz için değil renkli için vermiştim (grafik vs var demiştin) elifde mesela çıktı renkli/s-b farketmeden 50 kuruşmuş hoş en iyisi gidip konuşuop fiyat almak mesela adamların iş yapmadığı sakin bir güne denk gleirsen pazarlık şansın daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 mesela fiyatlar şu şekilde: http://www.tutkufotokopi.com/ (bursa) 5000 sonrası baya ucuzluyor, ama dediğin gibi çıktı nasıldır bilmiyorum.. 16 kitap, 5000 sayfaya yuvarladım.. 120 ytl civarına spiralli, 160 ytl civarına karton kapaklı bulmaya çalışıyorum =) fiyatların normali bu da, sabah olsun arıcam... edit: tamamı siyah beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 fiyatlar baya iyiymiş 900sayfayı 53e çektirdim kartalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 demin aradım bir tanesini: 5000 sayfa arkalı önlü, 2500 yaprak = 150 ytl elif fotokopi kadıköy ama 120'ye falan bulsam daha güzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yildizcopycenter 5000 sayfa/ 40 kuruş/ 200 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abicim renkli cektirmiceksen harbi lazer printer almak lazm ahaha bie ildeniz otokop print fiyat farki seyden abi cogu fotokopici yeto oldugundan bilgisayara printer bagliyo oleprint aliyo fotokopiyi direk baglamiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sormasi ayip bastirdigin ne? yani 5000 sayfa tek kitap degildir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 @Bonepart: lazer printer var ama kartuş 60$ /2000 sayfa + 1000 sayfa kağıt 10 lira. Yani çok daha pahalıya geliyor ve çok daha uzun sürüyor.. @Esh: kitaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ben de 5200 sayfa bastıracağım ama üniversitede. Gidersem fiyat alayım haftaiçi acelen olmazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bunlari okuyacagina capitalism 2 oyna ayni $ey. ki sen de biliyosun, okumayacaksin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 60 dolar doldurma mi lan biz 30 liraya doldurtuyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar