vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Son günlerde hurriyet.com'da yayınlanan Webtv videolarının tamamı bizim eğlence bölümü altında açılmış şeylerden oluşuyor. En sonuncusu da Tokat manyağı olmuş Cüneyt Arkın videosu. Reklam olsun diye bu konuyu açmış ta değilim. Sadece dikkatimi çekti. Özel istek üzerine ölmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ekşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 üzgünüm ama o videolar patiye has değil, internet alemine mal oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hahah bi de çok güzel tespit yaptım süper komplo yazdım diye sevinmiştin di mi?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 milletin komplosunu kursapında bırakmayın be.. (tercüme-i arif-i trolle gireydiniz biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Niye sonuna doğan ölsün yazdın onu da açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Sana kafam kadar tuşları olan, böyle 8-9 metrekare bir klavye alacağım İldeniz. Yeterki typo yapma. Aslında yap lan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 KAAN NABER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Xaenin said: Niye sonuna doğan ölsün yazdın onu da açıklar mısın? Sevmiyorum adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 adamlar pati eğlence bölümündeki malzemeleri kullanarak para kazanıyorlar, gebersinler gerçekten X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 vaperon said: Ayrıca doğan ölsün. Aydın Doğan amcam olur. Lütfen sözlerine dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ha onu silek ya başımıza iş açılmasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Griswold said: Ha onu silek ya başımıza iş açılmasın bence. Seni mi kıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 modüler yancı var beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ginalier said: vaperon said: Ayrıca doğan ölsün. Aydın Doğan amcam olur. Lütfen sözlerine dikkat et.oha kızı da benim teyzem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Aydın Doğan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Farinal said: Aydın Doğan benim olm düşünsene ama harbi benmişim mesela burda takılıyormuşum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Amcacım çok güzel çıkmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Eyw kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 vaperon said: Xaenin said: Niye sonuna doğan ölsün yazdın onu da açıklar mısın? Sevmiyorum adamı. Neden peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 kapitalizm komünizm tartışması ıkındırma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Kişisel kıllığım var adama karşı. 3 sene önce Feriye'de çalışırken masamdaydı Aydın Doğan. Çok ta iyi bakmıştım masaya. Ertuğrul Özkök o zaman için 150 lira tip bıraktı bana. Doğan ise 30. Az kaldı almayacaktım. Sebebim budur. Yoksa kapitalist sömürü yaptığı iddiaları veya vergi kaçırmasıyla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Haa fakirlikten senin tepkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 demek ki o kadarını hak etmişsin. saygısızlık yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar