Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok kötüyüm lan =(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmem kaç kere açılmıstır buraya karı kız mevzusu ama benim hiç açıcagım aklıma gelmezdi :(

1 aylık bir iliskim vardı.Biraz önce bitti.İlk defa birini sevdim böle, kafamıza göre takıldık gezdik dolastık 1 ay bile olsa ve biraz önce ayrıldı bnden.Gerekçeside ben çok rahatmısım ve o bana karısmaktan bıkmıs.Sürekli ilgi görmek istiyodu ve beceremiodm bunu.Olm napcam nasıl unutcam lan hiç böle bi kızla tanısmamıstım yardım edin 3 tane aparax içtim üstüne alkol uyuyamıorm mal gibiyim.
Mesaj tarihi:
üzüldüm ve her ne kadar ne desek boş olacağını bilmeme rağmen;

1 ay hiçbir şey emin olabilirsin ya 1 yıl sonunda ayrılsaydın veya 3-5 yıl? , hayat devam ediyor, sevilecek insan çok, seni sevecekte.
Mesaj tarihi:
yaşını bilmiyorum ama yaş ile alakası var unutmanın.
eğer 17 18 19 aralığındaysan unutursun daha ne kızlar çıkıcak.
ama +25 isen evleneceğin kız kaçmış diyebilirim.
allah kolaylık versin.
Mesaj tarihi:
ya abi dün bana seni kaybetmek istemiorm fln muhabbet çekio bulusunca neler sölüo bugun bu olay oluo.Şimdi sövsem haklı diil miyim?Neden bu kadar keskin ya her şey :S
Mesaj tarihi:

gökte kuslar eş eş
şu bagrimdaki ateş
sanki söndü bir günes
terkedildim terkedildim
yalniz akan sular gibi
tozlu taşli yollar gibi
kara yazilmiş taslar gibi
terkedildim terkedildim
Mesaj tarihi:
Chewy said:

ya abi dün bana seni kaybetmek istemiorm fln muhabbet çekio bulusunca neler sölüo bugun bu olay oluo.Şimdi sövsem haklı diil miyim?Neden bu kadar keskin ya her şey :S

bence yalvarmani bekliyo.
az ilgileniyomussun ya ondan sikayetciymis zaten.
bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
Chewy said:

abi sürekli beklenmez ki? 15 dk geç msj atıyım direk trip lan.OFFFF seviorumda nie böle yaptı ya :S

raad ol geniş takıl o zmn. Kızsal trip bunlar işte barışırsınız. ama üstüne çok düşme. sana tavsiyem olsun
  • Yeni Oluştur...