Chewy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Bilmem kaç kere açılmıstır buraya karı kız mevzusu ama benim hiç açıcagım aklıma gelmezdi :( 1 aylık bir iliskim vardı.Biraz önce bitti.İlk defa birini sevdim böle, kafamıza göre takıldık gezdik dolastık 1 ay bile olsa ve biraz önce ayrıldı bnden.Gerekçeside ben çok rahatmısım ve o bana karısmaktan bıkmıs.Sürekli ilgi görmek istiyodu ve beceremiodm bunu.Olm napcam nasıl unutcam lan hiç böle bi kızla tanısmamıstım yardım edin 3 tane aparax içtim üstüne alkol uyuyamıorm mal gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 üzüldüm ve her ne kadar ne desek boş olacağını bilmeme rağmen; 1 ay hiçbir şey emin olabilirsin ya 1 yıl sonunda ayrılsaydın veya 3-5 yıl? , hayat devam ediyor, sevilecek insan çok, seni sevecekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yaşını bilmiyorum ama yaş ile alakası var unutmanın. eğer 17 18 19 aralığındaysan unutursun daha ne kızlar çıkıcak. ama +25 isen evleneceğin kız kaçmış diyebilirim. allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 1 ayda mı yaptırdı bunların hepsini sana? harbi iyi hatunmuş takdir et bence ara seni tebrik ediyorum falan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ya abi dün bana seni kaybetmek istemiorm fln muhabbet çekio bulusunca neler sölüo bugun bu olay oluo.Şimdi sövsem haklı diil miyim?Neden bu kadar keskin ya her şey :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 nasıl evleneceği kız kaçmış yahu? 1 ayda nasıl hemen evleneceği kız oluyor? seçici olun biraz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 gökte kuslar eş eş şu bagrimdaki ateş sanki söndü bir günes terkedildim terkedildim yalniz akan sular gibi tozlu taşli yollar gibi kara yazilmiş taslar gibi terkedildim terkedildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 abicim adamın yaşı +25 se napsın. facebooktan veya barlardan kızmı arasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 25+ dediğin yaş ne ki? 1 ayda evlenecek kız mı belirlenir sende utanmasan 25+ adamı evlilik programlarına yollayacaksın :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 25den sonra hatun mu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 boşveer http://www.youtube.com/watch?v=xjs7SpI6gC0 ooooo mastika mastika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 lan yasım 21 bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 21se daha yirtilirsin zamani var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 gitsin abi ne var. o dediğin programların rejilerinde ne kızlar var biliyonmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dostum yakında barışırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 o rejideki kızlar programa çıkacak adamları bekliyor demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Lan kapılmayın bu kadar çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Chewy said: ya abi dün bana seni kaybetmek istemiorm fln muhabbet çekio bulusunca neler sölüo bugun bu olay oluo.Şimdi sövsem haklı diil miyim?Neden bu kadar keskin ya her şey :S bence yalvarmani bekliyo. az ilgileniyomussun ya ondan sikayetciymis zaten. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yalvarma boşver sana kız mı yok takıl kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Manve_13 said: o rejideki kızlar programa çıkacak adamları bekliyor demi neyi bekliyo? kocayı npc den mi bulucak bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 abi sürekli beklenmez ki? 15 dk geç msj atıyım direk trip lan.OFFFF seviorumda nie böle yaptı ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Kız yeterince sevmiyodur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Chewy said: abi sürekli beklenmez ki? 15 dk geç msj atıyım direk trip lan.OFFFF seviorumda nie böle yaptı ya :S raad ol geniş takıl o zmn. Kızsal trip bunlar işte barışırsınız. ama üstüne çok düşme. sana tavsiyem olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hacı bak dinle beni boşver o kızı başkasını seversin çok ciddiyim beni niye hiç takmıyosun sonra dersin adamın biri demişti bana diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ay biragh kaprisli kiz cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar