Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Antalya var.. hemde cok daha kalite doga sartlarına sahip..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Chiptech, 17 Temmuz 2004 00:05 tarihinde demiş ki: said: huun, 17 Temmuz 2004 00:04 tarihinde demiş ki: istanbul ara sira 1 haftaligina gidip gorulecek arkadaslarla takilinacak bir yer ama kesinlikle orda yasamam. yaşamadan anlayamazsın nasıl biyer olduğunu.. yaşarsan başka yerde yaşayamazsın bence.. olabilir bilmiyorum . zaman zaman uzunca sure kaliyorum ama soyle bir sorun var . ist da kalmaktan memnun olmayan insanlar gordum . ama izmir ya da ankarada yasayan ve yasadigi sehirden memnun olmayan hemen hemen gormedim. yapacak is cok ist tamamda ozellikle kisin cok bogucu bir sehir kalabalik falan bir yerden bir yere gitmesi bir dunya vakit aliyor . sux bence.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: huun, 17 Temmuz 2004 00:04 tarihinde demiş ki: istanbul ara sira 1 haftaligina gidip gorulecek arkadaslarla takilinacak bir yer ama kesinlikle orda yasamam. haklısın dogdugumdan 4 sene öncesine kadar orda yasadım ama en fazla 2 haftadan sonra gözüne kötü gelmeye baslıyo..şehir yoruyo insanı ewde otursan bile..[signature][hline]Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 benim şehrin senin şehrini döver[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 sıkıcı bir şehir istanbul acayip kalabalık ama yalnız hissediyorsun ben antalya merkezde arkadaşta kalırken hiç de böyle hissetmemiştim sürekli minibüs geçiyordu full boş lara'dan merkeze merkezden konyaaltına dolaşıyorduk full sıcağı war biraz e gülü seven dikenine katlanır[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 harbi ha , hangi $ehir daha ii topicine benzicek gibi bi his var icimde nedense =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 istanbul harikadir, keske orda olsam simdi. istanbul gibisi, istanbul'da yasamak gibisi yok.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 resimler hakkında yorum yapında konu uçmasın bari :P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: edi, 17 Temmuz 2004 00:15 tarihinde demiş ki: istanbul harikadir, keske orda olsam simdi. istanbul gibisi, istanbul'da yasamak gibisi yok. haha admin benden yana ben kazandım ha ha ha! :)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 valla alınma ama allahın minübüsünü ne çekiyosun yaa :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 istanbul'un trafiği müthiştir özellikle 20 KM yolu hangi şehirde 1 saatte alabilirsiniz arkadaşlar?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 istanbul dünyanın en güzel şehri.acayip mutluyum şahsen burda yaşamktan. ankaraymış peeh dağ orası be:D *yavaş vurun lütfen*[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Praw, japonyada herhangi bi şehir... hatta daha da beter oluyo bazen[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 17 Temmuz 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 haklısın..[signature][hline]Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Neuchatel.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Açıkcası güzel ülkemin bütün şehirleri güzel. Siz bir de buraları gezin görün yaşadığınız şehirlerin değerini anlayın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 istanbul diger sehirleri dover sadece bi kac buyuk dunya sehiriyle berabere kalir[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 aslında genelde söylenen ve bence %100 doğru olan bi laf var, istanbul bi mega köy :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Absolut, 17 Temmuz 2004 00:20 tarihinde demiş ki: Açıkcası güzel ülkemin bütün şehirleri güzel. Siz bir de buraları gezin görün yaşadığınız şehirlerin değerini anlayın. ehe anladim ve geri donmek icin gun sayiom kaldi 4 gun =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 evet müthiş birşey değil mi araba kullanırken sürekli ulan kim bana makas atacak derdinde olmak? Süper birşey değil mi boğaza gidecem E-5 te kilitlenip kalmak? Süper birşey değil mi bu çarpık kentleşme? Bu pahalılık? B.k kokan deniz? Vapurda giderken denizin pisliğini görmek? Haliçteki adacıklar? 109217812563 çeşit insanıyla neye uğrayacağını , neyle karşılaşacağını bilememek?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 İstanbuldaki amele potansiyeli ile ancak döver zaten :9 Tartışılarak sonuca varılamayacak bir konudur İstanbul vs diğer şehirler. Açıkcası ben İstanbulu sadece tatil için 1 hafta gittiğim zamanlarda severim. ama orda yaşamak BANA külfet geliyor hele de o kadar kalabalık ve trafik beni yoruyor. Ama orda yaşayan birine bu gayet normal geliyor olabilir. Ankaramdan memnunum, bana yetiyor, beni yormuyor ve mutlu ediyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bunlarin hepsine deger istanbulda olmak. <- nokta[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Deep-Night, 17 Temmuz 2004 00:20 tarihinde demiş ki: Neuchatel. Galatasaray 5 : 0 Neuchatel Xamax Nerden aklıma geldiyse.. if else ; Istanbul 5 : 0 Neuchatel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: edi, 17 Temmuz 2004 00:24 tarihinde demiş ki: bunlarin hepsine deger istanbulda olmak. <- nokta +1 . <- bi nokta da benden ;)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 17 Temmuz 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 keşke çalışma imkanım olsaydı da başka şehirde yaşasaydım, ya da ailem başka şehirde yaşıyor olsaydı. Bu rezil şehri çekmek zorunda kalmazdım[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar