Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul gibi şehir varmı yahu!

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

Antalya var..
hemde cok daha kalite doga sartlarına sahip..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 17 Temmuz 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
said:
huun, 17 Temmuz 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
istanbul ara sira 1 haftaligina gidip gorulecek arkadaslarla takilinacak bir yer ama kesinlikle orda yasamam.

yaşamadan anlayamazsın nasıl biyer olduğunu.. yaşarsan başka yerde yaşayamazsın bence..

olabilir bilmiyorum . zaman zaman uzunca sure kaliyorum ama soyle bir sorun var . ist da kalmaktan memnun olmayan insanlar gordum . ama izmir ya da ankarada yasayan ve yasadigi sehirden memnun olmayan hemen hemen gormedim. yapacak is cok ist tamamda ozellikle kisin cok bogucu bir sehir kalabalik falan bir yerden bir yere gitmesi bir dunya vakit aliyor . sux bence.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 17 Temmuz 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
istanbul ara sira 1 haftaligina gidip gorulecek arkadaslarla takilinacak bir yer ama kesinlikle orda yasamam.

haklısın dogdugumdan 4 sene öncesine kadar orda yasadım ama en fazla 2 haftadan sonra gözüne kötü gelmeye baslıyo..şehir yoruyo insanı ewde otursan bile..[signature][hline]Enjoy the silence
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıcı bir şehir istanbul
acayip kalabalık ama yalnız hissediyorsun
ben antalya merkezde arkadaşta kalırken hiç de böyle hissetmemiştim sürekli minibüs geçiyordu full boş lara'dan merkeze merkezden konyaaltına dolaşıyorduk full
sıcağı war biraz
e gülü seven dikenine katlanır[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 17 Temmuz 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
istanbul harikadir, keske orda olsam simdi. istanbul gibisi, istanbul'da yasamak gibisi yok.

haha admin benden yana ben kazandım ha ha ha! :)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul'un trafiği müthiştir özellikle
20 KM yolu hangi şehirde 1 saatte alabilirsiniz arkadaşlar?[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 17 Temmuz 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
Açıkcası güzel ülkemin bütün şehirleri güzel. Siz bir de buraları gezin görün yaşadığınız şehirlerin değerini anlayın.

ehe anladim ve geri donmek icin gun sayiom kaldi 4 gun =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

evet müthiş birşey değil mi araba kullanırken sürekli ulan kim bana makas atacak derdinde olmak?
Süper birşey değil mi boğaza gidecem E-5 te kilitlenip kalmak?
Süper birşey değil mi bu çarpık kentleşme?
Bu pahalılık?
B.k kokan deniz?
Vapurda giderken denizin pisliğini görmek?
Haliçteki adacıklar?
109217812563 çeşit insanıyla neye uğrayacağını , neyle karşılaşacağını bilememek?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbuldaki amele potansiyeli ile ancak döver zaten :9
Tartışılarak sonuca varılamayacak bir konudur İstanbul vs diğer şehirler. Açıkcası ben İstanbulu sadece tatil için 1 hafta gittiğim zamanlarda severim. ama orda yaşamak BANA külfet geliyor hele de o kadar kalabalık ve trafik beni yoruyor. Ama orda yaşayan birine bu gayet normal geliyor olabilir. Ankaramdan memnunum, bana yetiyor, beni yormuyor ve mutlu ediyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 17 Temmuz 2004 00:24 tarihinde demiş ki:
bunlarin hepsine deger istanbulda olmak. <- nokta

+1 . <- bi nokta da benden ;)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..

[Bu mesaj Chiptech tarafından 17 Temmuz 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

keşke çalışma imkanım olsaydı da başka şehirde yaşasaydım, ya da ailem başka şehirde yaşıyor olsaydı. Bu rezil şehri çekmek zorunda kalmazdım[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...