Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul gibi şehir varmı yahu!

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

bursa yı yeğlerdim
antalya'yı yeğlerdim

OFF SAKİN Bİ YER İSTİYORUM[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul benzersiz de, içine etme yamyamlığında biz de benzersiziz... :) Londra'yı tercih edebilirim bu yüzden :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 17 Temmuz 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 17 Temmuz 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
istanbul ara sira 1 haftaligina gidip gorulecek arkadaslarla takilinacak bir yer ama kesinlikle orda yasamam.

yaşamadan anlayamazsın nasıl biyer olduğunu.. yaşarsan başka yerde yaşayamazsın bence..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul'un en boktan semtinde de yaşadım şu anda en iyi semtlerinden birinde yaşıyorum ama sevmiyorum işte burayı
kişiye göre değişir sakin şehirler tercihimdir[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bugun çektiğim resimler bunlar.. daha da koyucam yakında ama şimdi yatıyorum.. istanbul gibi şehri başka hiçbi yerde bulamazsınız. 7/24 saat hayat olan iki şehir var dünyada, 1. New York, 2. İstanbul.. Resimleri arabada giderken çektim işallah beyenirsiniz.. :)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...