Seperate Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mümkün müdür acaba böyle birşey?Elimde classic,tbc mevcut enUS olarak,.wtf gibi bir dosyayı değiştirip oynayabilirsiniz tarzı bişiler var da full enUS yükleyip mi onu yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 .wtf??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 realmlist.wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Yalnız bildiğim kadarıyla EU acc.ın olması lazım her halükarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Wotlk ilk çıktığında yanlışlıkla us versiyonunu indirmişim. neyse deyip yükledim, 1 seneyi geçti; sorunsuz oynuyorum, yüklediğim patchler us o zamandan beri. (wotlk öncesi hep eu versiyonlar yüklü). major patchlerden sonra (3.2, 3.3 gibi) realmlist'i eu'ya ayarlamak gerekiyor tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bir kısma kadar yükledim de wotlk cd si olmadığı için installerlar sıkıntı çıkardı o yüzden çok da uğraşmadım,artık hdd fln taşıyacaz birilerine mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 EU clientini kullanarak US e baglaniyordum ben hem EU hem US accountlarim oldugundan ayni sekilde mumkun olabilir ama genede patch zamanlarinda sorun yasarsin en guzeli EU versionunu indirmen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ben de yeni konu açmadan şurda sorayım bari.. Şimdi US WoW'un üstüne EU TBC yükleyip de onun üzerine US WOTLK yükleyebilir miyim sorunsuz? US oynıycam sonunda. Elimde US WoW ve EU TBC cdleri var şimdi de US WOTLK indiriyorum o nedenle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi bisi sorcam web stesinde beles neden direk dl etmiyosunuz ? kota felan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 evet ya hem kota hem de en kısa zamanda yükliyim oynamaya başlayayım diye. dediğim gibi US WoW ve EU TBC cdsi hazır elimdeyken boşuna indirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar