Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 geçen sene kediyle ilgili bi topic açmıştım.alamamıştım.artık kesinleşti.sokak kedisi alıp beslemek ve sevap tavsiye etmeyiniz iran veya scottish fold alacagım.anadolu yakasında cadde taraflarında kaliteli temiz saglıklı vs bu hayvanları alacagım petshop tavsiye etmenizi rica ediyorum.2 hafta içinde alıcam nette baktım hep bakırkoy beşiktaş vs uzak yerler
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 evimin ilersinde varmış :) anam buldum scottish fold.yiyecektim ya.500 dolar dediler.onumuzdeki hafta alıcam
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi 500 dolar ne ya hane kedide kopek gibi bisi deil ki irkini alinca ne biliyim bole guzel bi hayvan olsun hepsi mendebur
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 pazarlık yapıcam indiririm daha.cunku yatak matak mama vs alıcam ztn ama şu alınmaz mı ya
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Farinal said: mümkünse barınaktan al petshoptan alma
tantun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Farinal said: Farinal said: mümkünse barınaktan al petshoptan alma
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 scottish fold icin deger. hayirli olsun simdiden.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hayvan satan dükkanlardan hayvan alınmaz çok kötü durumlarda geliyor onlar hiç biri doğum yapıpta bulmuyor kendini oralarda
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çok tatlı bi hayvanmış, bencede değer 500 dolara. ama bu tarz hayvanların bakımları falanda çok masraflı oluyo malesef :/
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 barınaktan scottish bulabiliosak 2 aylık benimde işime gelir. sokak hayvanı almak beslemek güze lbirşey.ama 1 tane hayvan beslicek kişiler için gereksiz buluyorum.ha gidip alma imkanı yoksa tabi tamam.ama onun harici sevap işlicek durumda olsam alırım 15-20 hayvan beslerim.yaptınmı tam yap yani :). 10 sene aynı evde yaşıcagın hayvanı seçmek ve para vermek kadar normal birşey yok. petshop harici hayvan alabilceğimiz bi yer mi var?.anca scottish sahibi ve yavrulamıs birini bulcam falan filan cuma yada en geç onumuzdeki hafta teslim allıcam resim koyarım çok fena bişiydi
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben beşiktaşta bi petshopta bakmıştım 750 tl istemişlerdi scottish e gereksiz pahalı yani bende karşıyım parayla hayvan alımına ama annem sokak kedisi almanı istemiyorum deyince mecbur 100 tl verip siyam almıştım
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ben kedilerimi gayet sokaktan aldım , ikisi de efsane kediler. Çirkin falan değiller , çok arıza karakterleri var. Arasam bulamazdım bu kadarını. Para falan verme bu ülkede hayvan almaya yahu.
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 pazartesi sabahı alıyorum.şöyle bi sıkıntım var ama.şimdi bi british shorthair var bide scottish.ikiside dişi.british olan daha şımarık gibi.scottish baya efendi :) karar veremiyorum açıkcası :)
Öne çıkan mesajlar