Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 geçen sene kediyle ilgili bi topic açmıştım.alamamıştım.artık kesinleşti.sokak kedisi alıp beslemek ve sevap tavsiye etmeyiniz iran veya scottish fold alacagım.anadolu yakasında cadde taraflarında kaliteli temiz saglıklı vs bu hayvanları alacagım petshop tavsiye etmenizi rica ediyorum.2 hafta içinde alıcam nette baktım hep bakırkoy beşiktaş vs uzak yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 evimin ilersinde varmış :) anam buldum scottish fold.yiyecektim ya.500 dolar dediler.onumuzdeki hafta alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi 500 dolar ne ya hane kedide kopek gibi bisi deil ki irkini alinca ne biliyim bole guzel bi hayvan olsun hepsi mendebur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 pazarlık yapıcam indiririm daha.cunku yatak matak mama vs alıcam ztn ama şu alınmaz mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sokaktan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Farinal said: mümkünse barınaktan al petshoptan alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kediye 500 dolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Irççılık yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Farinal said: Farinal said: mümkünse barınaktan al petshoptan alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 scottish fold icin deger. hayirli olsun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hayvan satan dükkanlardan hayvan alınmaz çok kötü durumlarda geliyor onlar hiç biri doğum yapıpta bulmuyor kendini oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bencede pet shoplar sahtekar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çok tatlı bi hayvanmış, bencede değer 500 dolara. ama bu tarz hayvanların bakımları falanda çok masraflı oluyo malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 barınaktan scottish bulabiliosak 2 aylık benimde işime gelir. sokak hayvanı almak beslemek güze lbirşey.ama 1 tane hayvan beslicek kişiler için gereksiz buluyorum.ha gidip alma imkanı yoksa tabi tamam.ama onun harici sevap işlicek durumda olsam alırım 15-20 hayvan beslerim.yaptınmı tam yap yani :). 10 sene aynı evde yaşıcagın hayvanı seçmek ve para vermek kadar normal birşey yok. petshop harici hayvan alabilceğimiz bi yer mi var?.anca scottish sahibi ve yavrulamıs birini bulcam falan filan cuma yada en geç onumuzdeki hafta teslim allıcam resim koyarım çok fena bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben beşiktaşta bi petshopta bakmıştım 750 tl istemişlerdi scottish e gereksiz pahalı yani bende karşıyım parayla hayvan alımına ama annem sokak kedisi almanı istemiyorum deyince mecbur 100 tl verip siyam almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ben kedilerimi gayet sokaktan aldım , ikisi de efsane kediler. Çirkin falan değiller , çok arıza karakterleri var. Arasam bulamazdım bu kadarını. Para falan verme bu ülkede hayvan almaya yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 pazartesi sabahı alıyorum.şöyle bi sıkıntım var ama.şimdi bi british shorthair var bide scottish.ikiside dişi.british olan daha şımarık gibi.scottish baya efendi :) karar veremiyorum açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mart ayını bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar