Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemek sonrası öksürük

pnoise

Öne çıkan mesajlar

zencefil kök kaynatıp içersen veya toz zencefil balla karıştırırsan hem miğdene hem balgamına iyi gelir.balla yersen hem midendeki reflüyede iyi gelir,bulabilirsen kaçkar balı kullan,bal damla sakızı badem nöbet şekeri midendeki reflüyü 1-2 ayda tedavi edebilir büyük oranda.bitkilerle midenin tedavisi doktorlar tarafındanda kabul edilmiş kolay bir yöntemdir
Sosyal ağlarda paylaş

mytheron said:

zencefil kök kaynatıp içersen veya toz zencefil balla karıştırırsan hem miğdene hem balgamına iyi gelir.balla yersen hem midendeki reflüyede iyi gelir,bulabilirsen kaçkar balı kullan,bal damla sakızı badem nöbet şekeri midendeki reflüyü 1-2 ayda tedavi edebilir büyük oranda.bitkilerle midenin tedavisi doktorlar tarafındanda kabul edilmiş kolay bir yöntemdir

Arkadaşım, HERBALİST misin bilemiyorum fakat, ECZACILIK icad olalı gerek kalmadı böyle şeylere.

Yanma hissettiğin anda talcid ve rennie kullanarak acını dindirebilir, uzun dönemde famodin ile tedavi edebilirsin bu durumu.

eğer sıkıntın reflü ve gastrit vesaireyse tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

pnoise said:

yemek yedikten sonra 1-5 dakka arası belli aralıklarla öksürüyorum. boğazımda doluluk hissi oluyor. sigara kullanmıyorum, hiç kullanmadım. muhtemelen reflüdür bu değil mi? kolayı bırakmam lazım...aranızda var mı aynı durumdan müzdarip

o da bir şey mi ben her zaman öksüyorum. bir başladı mı 6-7 hafta sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

göğüs ağrısı gibi birşey oluyor mu ? gevurlar heart burn diyorlar. tam kalbin olduğu yerden gelir. esasında göğüs kemiğinin arkasındadır ağrı.

http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=935143

bak reflüyle ilgili bakınıyodum bende bu sabah. bu yazıyı bulmuştum.

yatmadan 2-3 saat önce yemek yemeyeceksin. yağlı yiyeceklerden kaçınacaksın.

alkol, sigara, asitli içeceklerden uzak duracaksın. portakal, greyfurt gibi içecekler tüketmeyeceksin.

masa başı işi yapıyorsan çok fazla öne eğilmeyeceksin.

akşam yatarken yastığın dik olacak ve kafan gömülmeyecek yastığa. mümkün oldukça sırt üstü yada yan yatacaksın. yüzüstü yatma alışkanlığın varsa eğer bu midene baskı yaptığından mide içeriği yemek borusuna geri çıkabilir ordaki kaslar sorunluysa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...