pnoise Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yemek yedikten sonra 1-5 dakka arası belli aralıklarla öksürüyorum. boğazımda doluluk hissi oluyor. sigara kullanmıyorum, hiç kullanmadım. muhtemelen reflüdür bu değil mi? kolayı bırakmam lazım...aranızda var mı aynı durumdan müzdarip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yemek borun ya da göğsünden gelen bir yanma oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 söylememe gerek yok onu zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 zencefil kök kaynatıp içersen veya toz zencefil balla karıştırırsan hem miğdene hem balgamına iyi gelir.balla yersen hem midendeki reflüyede iyi gelir,bulabilirsen kaçkar balı kullan,bal damla sakızı badem nöbet şekeri midendeki reflüyü 1-2 ayda tedavi edebilir büyük oranda.bitkilerle midenin tedavisi doktorlar tarafındanda kabul edilmiş kolay bir yöntemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 reflü öksürük yapıyor ama baska birsey de olabilir. belki alerji filan belli olmaz. gitsene bi doktora. burdan kimse anlamaz oksuruk sebebini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yani bizden ne istiyosun =) edit: he tedavi edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yok reflüden olduğuna eminim de aslında normal mi diye sormak istedim.allerjim yok biliyorum. biraz da hızlı yemek yiyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sen git yinede doktora, birsürü semptom anlatmıssın, yemek düzenini değiştirmek tek başına çözüm olmayabilir, yanında ppi takviyesi gerekebilir, ki gerekirde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ölür gibi oluon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 acil şifalar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 reflü gibi gözüküyor,ama doktora görünmende fayda var cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ne varsa doğada var abi. git mısır çarşısına hangi otu buluyosan al kaynat iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 mytheron said: zencefil kök kaynatıp içersen veya toz zencefil balla karıştırırsan hem miğdene hem balgamına iyi gelir.balla yersen hem midendeki reflüyede iyi gelir,bulabilirsen kaçkar balı kullan,bal damla sakızı badem nöbet şekeri midendeki reflüyü 1-2 ayda tedavi edebilir büyük oranda.bitkilerle midenin tedavisi doktorlar tarafındanda kabul edilmiş kolay bir yöntemdir Arkadaşım, HERBALİST misin bilemiyorum fakat, ECZACILIK icad olalı gerek kalmadı böyle şeylere. Yanma hissettiğin anda talcid ve rennie kullanarak acını dindirebilir, uzun dönemde famodin ile tedavi edebilirsin bu durumu. eğer sıkıntın reflü ve gastrit vesaireyse tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 o renie diilde gaviscon daha efsane işe yarıo diim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 pnoise said: yemek yedikten sonra 1-5 dakka arası belli aralıklarla öksürüyorum. boğazımda doluluk hissi oluyor. sigara kullanmıyorum, hiç kullanmadım. muhtemelen reflüdür bu değil mi? kolayı bırakmam lazım...aranızda var mı aynı durumdan müzdarip o da bir şey mi ben her zaman öksüyorum. bir başladı mı 6-7 hafta sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 koah olmuşsun dostum geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 göğüs ağrısı gibi birşey oluyor mu ? gevurlar heart burn diyorlar. tam kalbin olduğu yerden gelir. esasında göğüs kemiğinin arkasındadır ağrı. http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=935143 bak reflüyle ilgili bakınıyodum bende bu sabah. bu yazıyı bulmuştum. yatmadan 2-3 saat önce yemek yemeyeceksin. yağlı yiyeceklerden kaçınacaksın. alkol, sigara, asitli içeceklerden uzak duracaksın. portakal, greyfurt gibi içecekler tüketmeyeceksin. masa başı işi yapıyorsan çok fazla öne eğilmeyeceksin. akşam yatarken yastığın dik olacak ve kafan gömülmeyecek yastığa. mümkün oldukça sırt üstü yada yan yatacaksın. yüzüstü yatma alışkanlığın varsa eğer bu midene baskı yaptığından mide içeriği yemek borusuna geri çıkabilir ordaki kaslar sorunluysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar