-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Niye bu kadar sinir yaptı bu çocuk ? Boş kinayelerde biyere varamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yoo gayet açık konuşuyorum.Bence yanlış düşünüyorsun.Sence de ben yanlış düşünüyorum o yüzden bir yere varamayacağımız doğru uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 anlaşamadığınızda anlaştınız buda bi gelişme (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 cidden keşke en başta böyle oysadı diğer tartışma konularıda siyaset ve din yasak olmazdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 insan gibi tartışabilmeyi öğreniyor insan zamanla.:) karşımdaki ne düşünüyor olursa olsun saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 mawiman said: ben dilenciye parayı dilencinin ihitiyaçı olduğu için vermedim sırf kendi egomu yenmek için vermiş oldum Umarım bunu yeni farketmemişsindir. Eğer yeni farkettiysen de ayakkabı numaran 38den fazla değildir inşalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ginalier said: mawiman said: ben dilenciye parayı dilencinin ihitiyaçı olduğu için vermedim sırf kendi egomu yenmek için vermiş oldum Umarım bunu yeni farketmemişsindir. Eğer yeni farkettiysen de ayakkabı numaran 38den fazla değildir inşalla.KIZLARA SALAK MI DEMEK İSTİYORSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Dilenciler aç değil zaten, belediye ekmek fişidir erzak yardımıdır cart curt herşeyini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ginalier said: mawiman said: ben dilenciye parayı dilencinin ihitiyaçı olduğu için vermedim sırf kendi egomu yenmek için vermiş oldum Umarım bunu yeni farketmemişsindir. Eğer yeni farkettiysen de ayakkabı numaran 38den fazla değildir inşalla. Seninkide inş 15cmden küçüktür. Nedir bu laf sokma sevdası <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Umut Sarıkayanın kesin bi karikatürü vardır dilenci önünden geçerken birinin abi kesin senden benden zengin dediği ahhaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 dilenciye hiç bir zaman ego boost için para vermedim. ha bir de "S.A. kardeş, ben yabancıyım ekmek için çalışıyoz buralarda bi yemek parası.." diye lafa girenler var böyle eski kıyafet giyen genç delikanlılar falan. onların tee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Hiç para verdinmi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 tipping sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hımm arkadaşlar bana kapak vermek isteyen özelden mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 "peder zickler" said: Ginalier said: mawiman said: ben dilenciye parayı dilencinin ihitiyaçı olduğu için vermedim sırf kendi egomu yenmek için vermiş oldum Umarım bunu yeni farketmemişsindir. Eğer yeni farkettiysen de ayakkabı numaran 38den fazla değildir inşalla.KIZLARA SALAK MI DEMEK İSTİYORSUN Q -Dark_Angel- said: Ginalier said: mawiman said: ben dilenciye parayı dilencinin ihitiyaçı olduğu için vermedim sırf kendi egomu yenmek için vermiş oldum Umarım bunu yeni farketmemişsindir. Eğer yeni farkettiysen de ayakkabı numaran 38den fazla değildir inşalla. Seninkide inş 15cmden küçüktür. Nedir bu laf sokma sevdası <.< E mawiman said: hımm arkadaşlar bana kapak vermek isteyen özelden mesaj atabilir. S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 alan attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yaratıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Eüeüeü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Vicdan, en rahat anında bile insanı dürten bir güdüdür. Hangi insan, karnı tok elinde çayı koltuğunda yayılırken dışarda bir dilim ekmeğe muhtaç birinin dolaştığını bilerek rahatlayabilir ki ? Ama ben bu vicdanın son zamanlarda insan üzerinde gücünü kaybettiğine inanıyorum. Çok fazla hastalıklı ruh dolaşıyor aramızda. sanırım problem burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 RaidenXelRu said: tipping sahnesi teşekkür ben üşenmiştim bulmaya :D izleyelim,dersler çıkaralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Neyini tartışıyosunuz daha. İmkanı olup da bahşiş vermeyen ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 napae said: Neyini tartışıyosunuz daha. İmkanı olup da bahşiş vermeyen ölsün. imkanım oldukça vermemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 veren ölmüyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Nasıl insanlarsınız anlamıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar