Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vİcdan = Bencillik

mawiman

Öne çıkan mesajlar

bana ne abi ne bok olursa olsun.Onların 90% ı evde oturan babalarının içkisine kumarına vs. gidiyor.Zorla çalıştırılıyor çocuklar.Onlara para vermek bu sistemin sağlamlaşmasından başka bir işe yaramaz.

Benim için motorun üzerinde bütün gün milletin yemeğini götüren adam, içkili yerlerde bütün gün milletin ağız kokusunu çeken adam ve benzerleri onlardan 20 tanesine bedel kimse kusura bakmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

1 gün, sadece bir gün bir restoranda garsonluk yap.(asgari ücret kazanarak tabi.) ondan sonra konuş lütfen.

bahşiş tabii almalılar ama yine insiyatife kalır yani. vermeyene hiç bir şey denmediği gibi verene de neden veriyorsun adamlar zaten kazanıyorlar denemez. prim gibi bir şey çünkü, ama sadece garsona falan değil, işini iyi yapıyorsa memura da bahşiş verilmedilir. adı bahşiş olmasın prim olsun ama verilmedilir. açıklık getirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:

Bahşiş vermeyi alışkanlık haline getiren herkes öyledir.

Ben, bana hizmet edenin bahşişi hakettiğini düşünüyorsam bahşiş veririm.Asıl BEN BAHŞİŞ VERMEM NE VERCEM YİAAA diyen, hayattan haberi olmayan, insanların ne şartlar altında para kazandığını bilmeyen kendini majinal zanneden tipleri sorgulamak lazım.Sözüm meclisten dışarı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...