sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bana ne abi ne bok olursa olsun.Onların 90% ı evde oturan babalarının içkisine kumarına vs. gidiyor.Zorla çalıştırılıyor çocuklar.Onlara para vermek bu sistemin sağlamlaşmasından başka bir işe yaramaz. Benim için motorun üzerinde bütün gün milletin yemeğini götüren adam, içkili yerlerde bütün gün milletin ağız kokusunu çeken adam ve benzerleri onlardan 20 tanesine bedel kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Acıma ile vicdanı nasıl aynı şey yaptın ben onu anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 arkadaşlar neden bahşiz veriyorsunuz ki bu insanlar görevini yapıyor bunun için zaten maaş alıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 1 gün, sadece bir gün bir restoranda garsonluk yap.(asgari ücret kazanarak tabi.) ondan sonra konuş lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 -Dark_Angel- said: Acıma ile vicdanı nasıl aynı şey yaptın ben onu anlamadım ? işte bende bir yerde hata yaptım gibi ama çıkmadım işin içinden ... sağolsun arkadaşlarda aklımı karıştırtılar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ya bahşiş konusu apayrı zaten nasıl açıldı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Genelde bahşiş verince götler kalkıyor bi bok oldum sanıyosun ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 konu konuyu açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 vicdan = bencillik midir¿ yoksa ben mi karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 -Dark_Angel- said: Genelde bahşiş verince götler kalkıyor bi bok oldum sanıyosun ondan. ahahahahah sen komleksli bir eziksen normal de, herkes öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ben bahşiş vermem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 o zaman çevrende bahşiş verenler kompleksli ezik. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 konu dışı oldu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bahşiş vermeyi alışkanlık haline getiren herkes öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ha bu arada "ben bahşiş vermem" diyorsan resarvoir dogs filminin ilk 5 dk sını izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bahşiş kötü ya hep verince zaten yaptığı şekilde yapıyor işini, vermeyince çirkefliğe vuruyorlar genelde. alıştırmayın lan adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sipeyskeyk said: 1 gün, sadece bir gün bir restoranda garsonluk yap.(asgari ücret kazanarak tabi.) ondan sonra konuş lütfen. bahşiş tabii almalılar ama yine insiyatife kalır yani. vermeyene hiç bir şey denmediği gibi verene de neden veriyorsun adamlar zaten kazanıyorlar denemez. prim gibi bir şey çünkü, ama sadece garsona falan değil, işini iyi yapıyorsa memura da bahşiş verilmedilir. adı bahşiş olmasın prim olsun ama verilmedilir. açıklık getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Eğer bahşiş hiç verilmeseydi garsonlar o parayla geçinemezdi o yüzden çalışmazlardı o zamanda işverenlerin verdigi fiyatı arttırırdı onun içinde menü fiyatları yükselir. Yine aynı şeye gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 konu bahşiş değil di :(:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 -Dark_Angel- said: Bahşiş vermeyi alışkanlık haline getiren herkes öyledir. Ben, bana hizmet edenin bahşişi hakettiğini düşünüyorsam bahşiş veririm.Asıl BEN BAHŞİŞ VERMEM NE VERCEM YİAAA diyen, hayattan haberi olmayan, insanların ne şartlar altında para kazandığını bilmeyen kendini majinal zanneden tipleri sorgulamak lazım.Sözüm meclisten dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 -Dark_Angel- said: Eğer bahşiş hiç verilmeseydi garsonlar o parayla geçinemezdi o yüzden çalışmazlardı o zamanda işverenlerin verdigi fiyatı arttırırdı onun içinde menü fiyatları yükselir. Yine aynı şeye gelir. anca teoride aynı şeye gelir o dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 mawiman said: konu bahşiş değil di :(:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 mawiman said: konu bahşiş değil di :(:S dostum vicdan =! bencillik. o konu kapandı sdf. edit: bi üst mesajı alıntılamış gibi olmuş ama yapmam öyle şey, arka sayfadaydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 -Dark_Angel- said: Eğer bahşiş hiç verilmeseydi garsonlar o parayla geçinemezdi o yüzden çalışmazlardı o zamanda işverenlerin verdigi fiyatı arttırırdı onun içinde menü fiyatları yükselir. Yine aynı şeye gelir. HAYDİ BÜTÜN DÜNYAYI BAHŞİŞ VERMEYEREK DEĞİŞTİRELİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 kim daha çok bahşiş verirse onun borusu öter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar