sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Türk aile yapısından başlıyoruz lafımıza. Türk toplumunda genel olarak aileler kızlarının "hayırlı" bir damatla dünya evine girmesini isterler. Nedir bu hayırlı damat ? Tabii ki okumuş, iyi işi olan, düzgün bir ailesi olan vs. Ailelerin bunları istemesi yanlış mıdır ? Tabi ki hayır. Ama toplumumuz bu olayı bambaşka yerlere çekmiştir.Gösterişin, şatafatın televizyonlar aracılığıyla toplumun en diplerine kadar işlenmesi toplumumuzda yapay bir "hırs" olmuşmasına sebep olmuştur. Erkek kadın farketmez, herkes gösterişe,lükse geçici statülere sahip olmayı amaçlar oldu. Peki bunun ikili ilişkilere yansıması ne oldu ? Çıkarcılık, menfaat gözetme, "mantık evlilikleri" daha da yaygınlaşmaya başladı.Valla ben evlendiğimde kocamı sevmiyordum da sonradan aşık oldum diyen bayanların sayısı arttı.Aşk,sevgi yerine statü,prestij geldi. Ben genel olarak SİZ BÜTÜN KADINLARA HEDE HÖDÖ demiyorum, ama toplumumuzun yapısı malesef bu yönde değişti,istisnalar tenzih ediyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 siyaset yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 TAMAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Tamam, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 tamam bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 napae said: Madem öyle, bu özlü sözü benimseyen arkadaşlar gelecekte kendilerine bir yuva kurmasınlar sdfkl. yuva ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sipeyskeyk said: TAMAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 okumazsan okuma alalalaalalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 calimero said: napae said: Madem öyle, bu özlü sözü benimseyen arkadaşlar gelecekte kendilerine bir yuva kurmasınlar sdfkl. yuva ne ya... house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://i45.tinypic.com/23tnll4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 escape said: calimero said: napae said: Madem öyle, bu özlü sözü benimseyen arkadaşlar gelecekte kendilerine bir yuva kurmasınlar sdfkl. yuva ne ya... house Ne house'u ya, home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 napae said: escape said: calimero said: napae said: Madem öyle, bu özlü sözü benimseyen arkadaşlar gelecekte kendilerine bir yuva kurmasınlar sdfkl. yuva ne ya... house Ne house'u ya, home. ben almanca dedim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 DAS HAUS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yuvayı dişi kuş yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 dişi kuş olmadan yuva yapılamıyo mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 istersen yapmayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ama istersen de yapabilirsin. this is the point... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 son sayfadaki muhabbet çok leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 çoğu erkek reröredir. sevgilim hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 önceki sayfayı okumadığın için leş gelmiş olabilir. ayrıca leş de olabilir. -kitabın son sayfasını okudum kitap çok leş hacı. -kkthnxbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 AHAHAHAH gif süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar