sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Türk aile yapısından başlıyoruz lafımıza. Türk toplumunda genel olarak aileler kızlarının "hayırlı" bir damatla dünya evine girmesini isterler. Nedir bu hayırlı damat ? Tabii ki okumuş, iyi işi olan, düzgün bir ailesi olan vs. Ailelerin bunları istemesi yanlış mıdır ? Tabi ki hayır. Ama toplumumuz bu olayı bambaşka yerlere çekmiştir.Gösterişin, şatafatın televizyonlar aracılığıyla toplumun en diplerine kadar işlenmesi toplumumuzda yapay bir "hırs" olmuşmasına sebep olmuştur. Erkek kadın farketmez, herkes gösterişe,lükse geçici statülere sahip olmayı amaçlar oldu. Peki bunun ikili ilişkilere yansıması ne oldu ? Çıkarcılık, menfaat gözetme, "mantık evlilikleri" daha da yaygınlaşmaya başladı.Valla ben evlendiğimde kocamı sevmiyordum da sonradan aşık oldum diyen bayanların sayısı arttı.Aşk,sevgi yerine statü,prestij geldi. Ben genel olarak SİZ BÜTÜN KADINLARA HEDE HÖDÖ demiyorum, ama toplumumuzun yapısı malesef bu yönde değişti,istisnalar tenzih ediyorum tabi.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 napae said: Madem öyle, bu özlü sözü benimseyen arkadaşlar gelecekte kendilerine bir yuva kurmasınlar sdfkl. yuva ne ya...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 okumazsan okuma alalalaalalal
escape Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 calimero said: napae said: Madem öyle, bu özlü sözü benimseyen arkadaşlar gelecekte kendilerine bir yuva kurmasınlar sdfkl. yuva ne ya... house
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 escape said: calimero said: napae said: Madem öyle, bu özlü sözü benimseyen arkadaşlar gelecekte kendilerine bir yuva kurmasınlar sdfkl. yuva ne ya... house Ne house'u ya, home.
escape Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 napae said: escape said: calimero said: napae said: Madem öyle, bu özlü sözü benimseyen arkadaşlar gelecekte kendilerine bir yuva kurmasınlar sdfkl. yuva ne ya... house Ne house'u ya, home. ben almanca dedim belki
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 dişi kuş olmadan yuva yapılamıyo mu???
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ama istersen de yapabilirsin. this is the point...
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 önceki sayfayı okumadığın için leş gelmiş olabilir. ayrıca leş de olabilir. -kitabın son sayfasını okudum kitap çok leş hacı. -kkthnxbye...
Öne çıkan mesajlar