sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Çoğu erkek başarısını ilk karisina, ikinci karısını ise başarısına borçludur..
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 çoğu erkek ilk karısını başarısına , ikinci karsını başağrısına borçludur
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yani diyor ki tek bir kadına bağlı kalmayın
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bence diyor ki, Kadınların değer yargıları bellidir, parayı bastıran güzel kadını kapar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 okuyup okuyup ne kadar doğru lan diyorum kendi kendime hahahah
synorin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sonra kendi kendini bunu söylerken seksi buluyosan gay alert
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yok abi o kadar değil ahahahaaah
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Madem öyle, bu özlü sözü benimseyen arkadaşlar gelecekte kendilerine bir yuva kurmasınlar sdfkl.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 insanoğlu gariptir, gay dersin kızar da, seversin aldırmaz
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 şuraya bir mesaj yazardım, okuyup oha haklıymış derdin.Ama çook üşendim gerçekten.o yüzden baymış olsun hadi.
synorin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 And olsun ki,'sorun sizde' lafından baydım diyenler dirilme zamanı geldiğinde yüzlerinde göz duracak yer olmasa bile çaresizce yerlerde kopmuş gözlerini ararken adımızı tekrar edecekler. Biz de alın işte gözlerinizi deyip 'ellerine verdiğimizde' bile onları yerlerine koyamayacaklar. Şüphesiz ki bu davamızı kavrayanlara ibret olsun diyedir.
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sipeyskeyk said: şuraya bir mesaj yazardım, okuyup oha haklıymış derdin.Ama çook üşendim gerçekten.o yüzden baymış olsun hadi. Yaz da okuyup hak veriyim o zaman. Genellemeler yapıyosunuz kadınlar hakkında, ayıp oluyo.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 vericem abi durun ya hahahaha
Öne çıkan mesajlar