Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Ya abi bunda kac kere oynaya bılıoz DC ghibimi?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 evet DC gibi, manan kadar hamle yaparsın günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 beğendim ve paticik yanında güzel gidiyor walla.Çeşni işte[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Pohkéimam gibi yauwww bu ne Mana ile hareket edion ehehe Gandalfi oynarken dusun adam meditasyon diye bise bilmio bi FS atio 80 manasi war 75 i gitse bide impor atsa eheeh kaldi adam orda reskill ceker millet :)[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 gandalf ve uo... böğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Sufi, 26 April 2003 00:34 tarihinde demiş ki: gandalf ve uo... böğk Offff nası anlatiyim??? Arkadaş ince espiriyi anlayamamış başarılar :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 espriyi anlamaktan ziyade vaziyetin hasıl ettiği hissin, ketçaplı baklavanın damakta bıraktığı lezzete aşırı benzeyişine istinaden söyledim o "böğk"ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Sufi, 26 April 2003 01:16 tarihinde demiş ki: espriyi anlamaktan ziyade vaziyetin hasıl ettiği hissin, ketçaplı baklavanın damakta bıraktığı lezzete aşırı benzeyişine istinaden söyledim o "böğk"ü. Hmmm senin acilen bi doktora gitmen lazım[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ne kadar da laf atmaya meraklısınız birbirinize Esprin yoktu ki senin orda SUm41, adam Gandalf gibi bir kişiyi UO gibi PP oyunuyla karıştırdığın için böğk dedi, bence sen bunu anlamadım, sana başarılar... Sabır sabır sabır...[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Volfied, 26 April 2003 08:54 tarihinde demiş ki: Ne kadar da laf atmaya meraklısınız birbirinize Esprin yoktu ki senin orda SUm41, adam Gandalf gibi bir kişiyi UO gibi PP oyunuyla karıştırdığın için böğk dedi, bence sen bunu anlamadım, sana başarılar... Sabır sabır sabır...[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... offf Tamam tamam espiriden anlamayan adama bise demiom[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bak canım kardeşim sumbilmemkaç, ben; ne senin ince frekanslı -herkezin anlamaya muktedir olamayacağı kadar yüce- esprine, ne de sana laf ettim. bir an için gandalf'ın mezarlıkta pk peşinde imporylem ata ata koşuşturduğunu düşününce, bu durum bende nasıl bir his uyandırdı belirteyim dedim. korkma esprine zarar gelmedi. asabına gem vur ve başkalarına doktor tavsiye etmeden önce kendinin bu yöndeki ihtiyaçlarına öncelik ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sufi :) abi sen ss de iyiydin be animal tamer amca (içimden geldide söledim hehe)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 :) ss günleri güzeldi... bak hüzünlendirdin beni :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Lost-realm de weapon shop da silahların orada "still need" ne anlamadım karakterin özelliklerinde böyle bir şey yok. Nedir bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 o aleti ekip edebilmek için daha ne kadar str'ye ihtiyacın olduğunu belirtir o rakam. örneğin dagger kullanabilmek için 10 str gerekir. senin 5.6 str puanın varsa orada 4.4 yazar, 4.4 str daha eksiğin var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Hadi lost realm bölümü açak (:[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 olur valla açalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Sufi, 26 April 2003 18:27 tarihinde demiş ki: o aleti ekip edebilmek için daha ne kadar str'ye ihtiyacın olduğunu belirtir o rakam. örneğin dagger kullanabilmek için 10 str gerekir. senin 5.6 str puanın varsa orada 4.4 yazar, 4.4 str daha eksiğin var demektir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 walla açalım bende yardımcı olurum elimden geldiği kadarı ile o bölüme.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Eee ben öldüm, zombi olarak geziyorum şimdi ama arada bir fark sezemedim ben? Bir ara üşenmeyeyimde kuralları falan okuyayı ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ölmek yokki zaten diriltiliyorasun direk hp ni fountain ile fulleyip yani kalıcı bi ölüm söz konusu olmamalı yanlıyormuyum yoksa?[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Yok yanılmıyorsun sanırım. Peki bu ölümün bana zararı nedir? Mana mı gidiyor? Acemiliğime geldi dikkat etmedimde. Neyse gidip okuyayım şu kuralları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 eğer npc'ye ölürsen boşa giden manandan başka kaybın olmuyor. bir de heal olmak için vereceğin paradan başka... ama player'a ölürsen levelına göre birkaç tane kristal kaybediyorsun. buradaki ölü hali oldukça ilginç, ölü vaziyetteyken madende kazı yapmak dahil birçok aktivite mümkün. [Bu mesaj Sufi tarafından 28 April 2003 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 böyle süreli oyunlar oynayabileceğim siteleri sevmiyorum.. bana daha çok netdragons.com daki gibi, sınırsız oynuyabileceğim oyunlar lazım[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Sitede sorun mu var bilen var mı? Giremiyorum ben iki gündür, bana mı gıcığı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar